Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, jade do Szczawnicy do Budpwlanych w terminie od 19 kwietnia do 10 maja, może się ktoś wybiera w tym samym czasie. P.s. osrodek znam,bo bywam tam prywatnie, pozdrawiam
Po 26 miesiącach oczekiwania załatwiłam zwrot, bo tak miałam urlop zaplanowany w pracy, na numerek ok 16 tysięcy, więc wypadł by mi wyjazd sierpień wrzesień, niestety na Śląsku czeka się ok 32 miesiące
Witam. Ja się wybieram do Szczawnicy tylko trochę później bo od 04.05.17 . Jadę do sanatorium Nauczyciel.
Z resztą temat już napisałem ,ale narazie cisza nikt się nie odzywa.
To nie sprawiedliwe, Renata założyła temat dziś i już ma koleżankę .Ja założyłem prędzej i cisza. Ale jest szansa wypić wspólną kawę. Bo nasze terminy się nakładają