Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam serdecznie
Czy ktoś może był ostatnio w Złotym Łanie w Lądku Zdroju? Ponieważ mam zamiar jechać tam w kwietniu chciałabym poznać opinie o pobycie w tym ośrodku.Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum. Grażyna
rybka slask, a co tam takiego fantastycznego jest? ja zamierzam po górach pochodzić trochę, pozwiedzać-no i mam nadzieje na pogodę:)
Jestem gdzieś basen co by szło poplywac??
W Lądku jest cudownie , jestem zakochana w tej kotline. Polecam Ci zwiedzanie okolic Lądka i jaskiń w pobliżu - znajdziesz na mapie.
W złotym łanie była moja znajoma , z którą chodziłyśmy na spacery i sobie chwaliła. Nie miała o nic pretensje tylko jej przeszkadzało głośne towarzystwo w pokoju obok i dlatego siedziała bardziej u mnie niż ja u niej.
Pozdrowienia
witaj mfilip jeśli chodzi o chodzenie po górkach to raczej tak bardziej spacerowo bo nie zbyt to wysokie górki ,najwyższy w pobliżu to Trojak tak coś 770mnpm...nie zawiele.Z ciekawostek Jaskinia Niedżwiedzia ale tam to już samochodem, bo trzeba dojechać do Kletna,polecam jeszcze kopalnie w Złotym Stoku z przejażdżką łódką po zalanych wyrobiskach.Jeśli chodzi o basen to przy parku na przeciwko Wojciecha.Można popływać ale bez rewelacji .Byłem również zimą to przynajmniej można było trochę pojeździć na nartach,jest taki niewielki wyciąg orczykowy.Ale za to polecam super pstrągi w knajpce pod wyciągiem i na stawach Biskupich.życzę udanej rechabilitacji
Mfilip, to już prawie wszystko wiesz dodam, że jest nowy duży basen, i po górkach pochodzisz pięknymi trasami. Fajna pogoda w środku lata, to chyba oczywiste A gdy to wszystko połączymy z zabiegami, to naprawdę będzie super!
właśnie dlatego wybór padł na Ladek, żeby górki nie były zbyt wysokie, bo poki co zakaz łażenia po górach od lekarza:D...
to na stopa jeździć będę bo auta nie mam, a żarcie, pstrągi mnie nie interesuje- jadę by schudnąć. Ale dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Najbardziej mnie ten basen interesuje, aaa i gdzie jakieś fajne dancingi co by wieczorem kalorie spalić?
Jakie polecacie też wycieczki ewentualnie?
A w temacie ...dansingi to kilka knajp,w bliskiej odległości to Zdrojowa,pod nią Piekiełko,lekko w dół Kaprys.Jest jeszcze Wojskowa ale osobiście nie polecam.Wszystkie tańce poza sanatoriami.Jest jeszcze Sielanka ,tak lekko na odludziu ,pod samym lasem za stawami Biskupimi.Latem grają w sezonowych letnich knajpach...ale to już sprawdzisz na miejscu .Na stopa bym nie liczył jeżdżą busiki można dojechać do pobliskich miejscowości.Są dwa biura dość prężnie działające które organizują różne wycieczki.... po 2-3 godzin mają punkty zapisu na głównych holach w większych sanatoriach,wyjazdy są łączone z sanatori w Lądku i Lądku-Długopole bo wsumie to tak jak by jedno uzdrowisko.Oferty na miejscu.....bywa Praga,Wiedeń.Nie korzystałem,jeżdżę sam swoim środkiem.Spoko nie będziesz się nudził....jeszcze czasu braknie