Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Proszę! ! !Zdiagnozuj to z Warszawą! !! Może okaże się. ze nie jest tak zle.jak zdiagnozowal Olsztyn! Ilu lekarzy tyle diagnoz.....Tam są lekarze którzy specjalizują się w tej chorobie. .
Choroba jest typu 2A zdiagnozowano. Leków na nią nie ma więc tylko rehabilitacja i pozytywne nastawienie . Najgorszy jest ból w piątek jadę do poradni bólu. A dziś złożony wniosek do króla ZUS -u o przedłużenie zasiłku.
Cześć Olecko.Lubię sobie Was poczytać choć do grona nie dołączę bo mnie ZUS w inne miejsce wysyła.Teraz serio Kasiu postaraj się o inną konsultacje Jestem przykładem gdzie nie tak dawno próbowano mnie usadzić na wózku i wmówić podobne w skutkach schorzenie.Nie spoczęłam na laurach i okazało się że to coś innego , choć boli ogranicza ale da się leczyć.Trzymaj się dziewczyno i nie poddawaj
Olecko integruje się i jutro będzie prawie jedna .wielka rodzina kuracjuszy. Jesli będą grzeczni. to na forum pojawią się po 23.00 jesli nie to zaraz po 22.00.Co obstawiamy?