Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rano połaziłem troszeczkę Słonko świeciło i było już w pewnym momencie 9,6 stp, teraz zachmurzenie i pewnie będzie lało temp 6,4 stp. Jutro odbije sobie
kaska pisze:Nawet nie wiecie ile bym dała, żeby tam być z wami a tak wogole to dzień dobry dopiero się obudziłam po lekach. Aniu mam nadzieję,że fajną Masz wspolokatorke co prawda to nie ja ale
Kasia mam nadzieje ze wysla Ciebie tez w fajne miejsce i bedzie Tobie tak dobrze jak dla nas teraz
Wspollokatorke mam super lepiej i ona i ja nie moglam trafic
Pawel pozdrowilam p. Martyne . Pamieta Ciebie
pawel1974 pisze:O matko Bosko, Kasia ty jakieś ziółka pij na wątrąbę bo te leki to też niszczą.
8 rano porcja leków, śpię po nich do 12 budzę się i następna porcja, o 14 kolejna, 20 jeszcze jedna i na koniec dnia o 22. Tak wygląda w skrócie mój dzień