Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
entropia pisze:Kasieńko ja też ledwo dycham... szyjny, ostra neurobolerioza, opony mózgowo rdzeniowe... do domu niewiadomo kiedy... A wierzę w Ciebie tak samo jak w siebie! Będzie dobrze, bo musi być dobrze!
Trzymam kochana kciuki za Ciebie. Dobrze, że wierzysz , bo ja już straciłam wiarę i mam ochotę się poddać
Kasia tylko sprubuj, nawet tak nie myśl. Ja przed operacją nawet nogą nie mogłem żadną ruszyć. Ale walczyłem i chodzę, masz walczyć, rozumiesz!?!? Orfeusz zna moją historię. Pozytywnie myśleć!!!! Masz i tyle!!!!