Wieniec Zdrój - Jutrzenka 26.02.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kuracjuszka1234
Na forum od: 03 lut 2017 09:51
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Wieniec Zdrój - Jutrzenka 26.02.2017

Post autor: kuracjuszka1234 »

witam
Czy ktoś wybiera się z ZUS do Jutrzenki w terminie 26.02.2017?
marek73
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2017 19:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Wieniec Zdrój - Jutrzenka

Post autor: marek73 »

Witam, też wybieram się z ZUS do Jutrzenki w terminie 26.02.2017r.
Pozdrawiam.
HalinaK
Na forum od: 15 lut 2017 11:54

Post autor: HalinaK »

Witam, jedzie ktoś do Jutrzenki - Wieniec Zdrój od 26.02.2017 z okolic Kielc, Sandomierza, Ostrowca? Jestem z Opatowa i chętnie się z kimś zabiorę :) jak co piszcie na [email].pl.
zibas
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2017 19:56
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: zibas »

witam wybierających sie do Wieńca :)
Ja już tu jestem od 16 go tego miesiąca :) więc na wstępie :) jadący do Jutrzenki nie powinni się podniecać że w Jutrzence będą zakwaterowani na 100 %
są jeszcze inne obiekty w których będziecie kwaterowani, plus taki że chodząc na posiłki czy zabiegi trzeba wychodzić na zewnątrz, wszystkie obiekty są połączone tunelami :)
Pokoje są 1-2-3 osobowe, można sobie dryndnąć na recepcję i próbować sobie zaklepać pokoj np 1 os lub 2 os, oczywiscie trzeba liczyć na to że pani z recepcji będzie miała dobry humor.
Minusem jest to że np w pokojach 3 osobowych jest b mało miejsca na rozpakowanie swoich rzeczy :( trzeba mieszkać na walizkach :) ale ogólnie warunki dobrze.
Jeszcze większym minusem dla przyjeżdżających własnym transportem jest cena na parkowanie auta na czas turnusu 150-170 zł
oczywiście w razie jakiś szkód wieniec nie ponosi odpowiedzialności :( to tak dla zainteresowanych bo jakoś nigdzie tu nie znalazłem takiej informacji.
Awatar użytkownika
Claire
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2017 19:02
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Claire »

Parkowanie na terenie ośrodka nie jest konieczne, można znaleźć miejsce na przylegających uliczkach, bałam tam we wrześniu i nie było z tym kłopotu. Niektórzy płacili dużo mniejsze pieniądze za parkowanie niedaleko u Sióstr. Życzę udanego pobytu i pozdrawiam.
tereska_7
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 kwie 2017 23:34
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Wieniec Zdrój - Jutrzenka

Post autor: tereska_7 »

Witam czy ktoś jedzie z Warszawy lub okolic 20 kwietnia do sanatorium Jutrzenka? :)
Daro12
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2017 11:44
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Daro12 »

anna57 pisze:Z Włocławka do Wieńca są trzy rodzaje połączenia autobusowego.
PKS, prywatna linia sprzed dworca PKP o nazwie "Rzadka Wola" , linia MZK 11 z tyłu dworca. Niestety wszystkie linie jeżdżą rzadko!
Najczęściej jeździ ta linia prywatna. Taxi 30-35 zł.

Za 5KM 30-35zł porażka jednym słowem żerują na kuracjuszach powiem w prost ZŁODZIEJE i CWANIAKI z Włocławka
ODPOWIEDZ