Wieniec Zdrój Jutrzenka 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
robbo44
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 paź 2016 20:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 20.04.2017

Post autor: robbo44 »

Jest ok, wnętrza ładne, czysto, parking 170. Niestety w pokoju zasięgu nie uswiadczysz, na balkonie trzeba nawijac. Internet to samo a WiFi słabe ale daje jakoś radę. Jedzonko to chyba będzie największy minus, zarówno śniadanie jak i obiad były mniej niż średnie, zarówno pod kątem jakościowym jak i ilosciowym.
Fajną sprawą jest to że cały rozkład zajęć jest w internecie na stronie do której dostajemy login i hasło.
Asiza
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2017 17:40
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Asiza »

robbo44 pisze:Jest ok, wnętrza ładne, czysto, parking 170. Niestety w pokoju zasięgu nie uswiadczysz, na balkonie trzeba nawijac. Internet to samo a WiFi słabe ale daje jakoś radę. Jedzonko to chyba będzie największy minus, zarówno śniadanie jak i obiad były mniej niż średnie, zarówno pod kątem jakościowym jak i ilosciowym.
Fajną sprawą jest to że cały rozkład zajęć jest w internecie na stronie do której dostajemy login i hasło.
a jak z pokojami ?
Asiza
Kuracjusz
Kuracjusz

Asiza pisze:
robbo44 pisze:Jest ok, wnętrza ładne, czysto, parking 170. Niestety w pokoju zasięgu nie uswiadczysz, na balkonie trzeba nawijac. Internet to samo a WiFi słabe ale daje jakoś radę. Jedzonko to chyba będzie największy minus, zarówno śniadanie jak i obiad były mniej niż średnie, zarówno pod kątem jakościowym jak i ilosciowym.
a jak z pokojami ?w sensie czy dużo 1 ? na jakiej zasadzie przydzielają ?pozd
asienka198511
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2017 23:59
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: asienka198511 »

Jest fajnie mi sie podoba,obiad tez byl dobry nie narzekam zaraz kolacja zobacze jaka bedzie,a co do obiadu mozna dostac dokladke
Asiza
Kuracjusz
Kuracjusz

asienka198511 pisze:Jest fajnie mi sie podoba,obiad tez byl dobry nie narzekam zaraz kolacja zobacze jaka bedzie,a co do obiadu mozna dostac dokladke
Asiu a ludzi duzo?napisz co z pokojami i jak przydzielają.pozdr
robbo44
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 paź 2016 20:11

Post autor: robbo44 »

Przyjechałem bardzo wcześnie gdyż myślałem że droga będzie ciężka bo u mnie rano było 20 cm śniegu na aucie. Ale już przed Łodzią warunki diametralnie się zmieniły i można było przyspieszyć.
Dostałem jedynkę bo ładnie poprosiłem i że były wolne.
Właśnie po kolacji, która była na podobnym poziomie co obiad.
asienka198511
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2017 23:59

Post autor: asienka198511 »

Spotkalam w autobusie babeczke starsza odemnie dobrze nam sie gadalo wiec poprosiliśmy i dostalysmy razem pokoj,i wcale nie zaluje, jej fajna babka i fajnie nam razem
Asiza
Kuracjusz
Kuracjusz

asienka198511 pisze:Spotkalam w autobusie babeczke starsza odemnie dobrze nam sie gadalo wiec poprosiliśmy i dostalysmy razem pokoj,i wcale nie zaluje, jej fajna babka i fajnie nam razem
no to fajnie -Ty już jesteś na miejscu wiesz co i jak .Ja jutro .......do zobaczenia.pa
lukeno79
Na forum od: 18 kwie 2017 18:22

Post autor: lukeno79 »

Asiza pisze:
asienka198511 pisze:Jest fajnie mi sie podoba,obiad tez byl dobry nie narzekam zaraz kolacja zobacze jaka bedzie,a co do obiadu mozna dostac dokladke
Asiu a ludzi duzo?napisz co z pokojami i jak przydzielają.pozdr
Cześć asia .pisze lukasz z pruszkowa jestem pierwszy raz w symatorium, , przyjechałem dziś o 04.25 może gdybys miała chec mi pokazać co tu i jak działa byłbym ci bardzo wdzięczny. Mój numer tel 517 681 846 pozdro i z gory Dziękuję
Daro12
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2017 11:44
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Daro12 »

Jestem pierwszy dzien budynek swietny zabiegi super do bulu dają101 na turnus parking 170 zl nie dajcie się namowic miejsce zawsze sie znajdzie jedzenie nie najgorsze spokuj cisza idzie odpocząć tv nie placilem a dziala wi-fi na trzecim piętrze nie dziala zasieg do dupy trzeba zchodzic do recepcji aby zadzwonić nie ma czasu na glupoty latanie zabiegu na zabieg i posilki
ODPOWIEDZ