Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wawa12 pisze:Witam właśnie jestem w Gołdapi na turnusie z zusu może jakieś pytania???pozdrawiam
Witam, jadę na turnus rozpoczynający się od 31lipca. Napisz proszę jakie wycieczki proponują i w jakich cenach. Czy są pokoje 2os.z balkonem. O której godzinie konczą się zabiegi. Co wogule tam można robić z wolnym czasem. Dziękuję za jakieś inne przydatne Twoim zdaniem info.
Pokoje 2 osobowe są bez balkonów tylko trójki są z balkonami,z zabiegami jest różnie raczej tak układają żeby był cały dzień zajęty z przerwami 30 minut albo godzinkę ale można też się okrecic do południa i mieć z głowy.Wycieczki jakieś organizują np Wilno ale nie interesowałem się za mocno.A tak to raczej nudy pogoda straszna blisko teznie i lasy dookoła ciężko o zasięg najlepiej chyba plus działa,w lipcu będzie ciepło to więcej możliwości żeby się nie nudzić niż teraz pozdrawiam
wawa12 pisze:Pokoje 2 osobowe są bez balkonów tylko trójki są z balkonami,z zabiegami jest różnie raczej tak układają żeby był cały dzień zajęty z przerwami 30 minut albo godzinkę ale można też się okrecic do południa i mieć z głowy.Wycieczki jakieś organizują np Wilno ale nie interesowałem się za mocno.A tak to raczej nudy pogoda straszna blisko teznie i lasy dookoła ciężko o zasięg najlepiej chyba plus działa,w lipcu będzie ciepło to więcej możliwości żeby się nie nudzić niż teraz pozdrawiam
Dziękuję i też pozdrawiam. Teraz trochę żałuję że nie wzięłam jednak Gdańska Sobieszowa w lipcu, może by było więcej atrakcji niż w Gołdapi.
Da się wytrzymać i myślę że w lipcu będzie jeszcze lepiej bo teraz są dni że cały dzień trzeba siedzieć w budynku bo zimno i leje,blisko jest jezioro blisko te teznie do miasta samochodem 4 minuty jest na miejscu kawiarnia z cenami ok codziennie dancing dyska albo karaoke tylko nie ma lodówki.w lato może być tu fajnie
wawa12 pisze:Da się wytrzymać i myślę że w lipcu będzie jeszcze lepiej bo teraz są dni że cały dzień trzeba siedzieć w budynku bo zimno i leje,blisko jest jezioro blisko te teznie do miasta samochodem 4 minuty jest na miejscu kawiarnia z cenami ok codziennie dancing dyska albo karaoke tylko nie ma lodówki.w lato może być tu fajnie
No też tak po cichu mam nadzieję, że właściwie sierpień bo turnus od 31lipca będzie bardziej "żywy" z racji turystów i pogody. By£am w Gołdapi w latach 80-tych pod namiotem na Pięknej Górze, ale teraz to inna bajka wyciąg podobno bardzo ładny no i okolice jeziora całkowicie innym miejscem niż te ze stanu wojennego. W ośrodku tym co teraz jest sanatorium były internowane kobiety. Nas też wygoniły służby z miasta do Węgorzewa. Koniecznie trzeba się optymistycznie nastawić i liczyć na zgrane towarzystwo a reszta z opisów na forum to jest całkiem ok. Dziękuję