Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
graszka dziękuję.Może napiszesz mi coś o tym sanatorium .Z zewnątrz wygląda imponująco.
a pokoje? czy są czajniki w pokojach? czy są organizowane wycieczki ?
z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Ja jeżdżę do Bristolu co do Polonii to zbyt wielu informacji Ci nie udzielę prócz tego iż znajduje się w centrum Kudowy przy Parku Zdrojowym, Wiem że na zabiegi trzeba dochodzić , ale bliziutko więc pewnie nie stanowi to większego problemu zwłaszcza latem, Co do pokoi to niestety nie mam wiedzy.Wycieczki są i te krajowe czy w pobliskie ciekawe miejsca ale i do Czech np Praga . Jeśli trafisz na fajne towarzystwo to i zabawić się jest gdzie. Najbliżej będziesz miał do Piekiełka ale jest też knajpka w Bristolu , Kosmiczna i Raj. Życzę Ci miłego wypoczynku . Pozdrawiam Grażyna