Przyjaciel.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Re: Przyjaciel.....

Post autor: medi »

My też jeżeli da radę pojedziemy razem :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

MARIOLA69 pisze:kruszynka a to kiedy ten zlot czarownic :kwiat: tak naprawde macie przyjaciela ?
chyba nie da sie utrzymac na dłuzej przyjazni z senatorium :kwiat: buziaki
Zlot czarownic wstępnie we wrześniu br. ....zapraszamy ciebie Mariolu :) . Przyjaźni nie da się kontynuować, bo przyjaźń jest już wielką miłością :serce: :oops:
forumowicz

Lepiej jest dwóm niż jednemu,
gdyż mają dobry zysk ze swej pracy.
Bo gdy upadną, jeden podniesie drugiego.
Lecz samotnemu biada, gdy upadnie,
a nie ma drugiego, by go podniósł.
A jeśli napadnie ich jeden,
to dwóch przeciwko niemu stanie,
a powróz potrójny niełatwo sie zerwie.
forumowicz

MAX pisze:niestety,tak wyszło,że Ciechocinek odpada
Max ja jestem blisko Ciebie ,czy moge wpaść po słoneczko dasz trochę w torbę??????
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Los dał mi człowieka, który we mnie wierzył…Tak zwyczajnie wierzył…Kogoś, kto mówił mi „nie zmieniaj się, bo taka jaka jesteś jesteś najbardziej wartościowa”…Rozmawiając z Nim uświadomiłam sobie, jak bardzo zmieniło się moje życie, jak bardzo zmieniłam się ja…Znał mnie tak dobrze, wiedział jaka naprawdę jestem.Rozmawialiśmy o wszystkim, o życiu i codzienności… Zwykłe rozmowy – niesamowita więź…Zawsze na pierwszym planie w tych naszych rozmowach byłam ja…
Czasami dzwonił tylko po to, żeby mi przypomnieć, ze mam się uśmiechać…Codziennie krótkie dwa smsy „dzień dobry” i ‚”dobranoc” – bo wiedział, że wtedy się uśmiecham…Zarażał mnie swoim optymizmem…Mówił, żebym pamiętała, że mam tyko jedno życie i mam je przeżyć szczęśliwie…Miałam na powrót mieć marzenia i nie bać się marzyć…I mam je…Dlatego właśnie tak trudno mi zapomnieć o Kimś, kto dał mi tak dużo do zapamiętania .Uśmiecham się czytając to, chociaż w oczach mam łzy…Łzy, że przyjaźń między kobietą a mężczyzną czasem jest po prostu niemożliwa :(
forumowicz

Właśnie teraz potrzebny przyjaciel na otarcie łez :( ......
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

..............
Może lepiej by było gdyby był tylko zwykłym kolegą…Takim fajnym kumplem do wypłakania się w rękaw,ale nie On musiał być

szczery…Nie chciał udawać, że nie czuje „czegoś więcej”…Miał odwagę powiedzieć mi o tym co czuje
i czego pragnie… Wiedząc, że ja widzę to inaczej…Widzę, a nie czuję…Bo czasami przecież ciężko jest kontrolować własne emocje. Wtedy łatwo można ulec pokusie romansu z przyjacielem, który dodatkowo jest osobą z którą czujesz się bezpiecznie, przy której nie trzeba udawać kogoś innego :serce: wszystko byłoby może dalej dobrze, gdyby nie to, że niestety poczuł, że staję się dla Niego kimś więcej niż tylko przyjaciółką… Nie chcąc oszukiwać powiedział mi o tym…I zniknął z mojego życia…Zerwał kontakt, bo wiedział, ze nie może już po prostu być moim przyjacielem, bo nie doradzi mi już przecież obiektywnie… :serce: :serce: Takiego przyjaciela miałam :cry:
forumowicz

Nie wiem czy to jeszcze przyjaciel,czy to ktoś wiecej.
Przecież mówią ,o przyjazni między nami ,że jest niemożliwa ,że to może byc tylko miłośc.
Ale ja wiem i Ty wiesz ,to nie przyjażń ,nie miłość, to ból i rozpacz oczekiwania .Na co, może Ty wiesz ,ja nie wiem...
Nie wiem czy warto,nie wiem czy dotrwam ,nie wiem czy zechcę ...zapytasz dlaczego przecież obiecałaś ..odpowiem ,to trwało tak długo.........
za długo .Serce moje zobojętniało ,posmutniało ,zchorowało ,tej choroby nikt jeszcze nie uleczył,nie leczy.
Moze zapytam dlaczego czekałeś ,dlaczego nic nie zrobiłeś dla naszego szczęścia ,przecież obiecywałeś ,to Ty miałeś być
tym silnym moim ramieniem,a może to tylko był sen ...niespełniony sen ...więc odejdz ,to niewazne ,zabierz te róże ,ja juz nic nie czuję .....zapomniałam ,zwatpiłam za długo czekałam...........
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie ocieraj już moich łez............. ale spraw aby żadna nie popłynęła po mojej twarzy
.................ktoś odchodzi .........ktoś przychodzi
.................ktoś odbiera...........ktoś daje
Spraw tylko aby moja tusza znów tańczyła :serce:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Chciałem sprawdzić czy mam przyjaciela.
Zajrzałem w panel użytkownika, zakładka "przyjaciele/wrogowie" i okazało się, że nie mam przyjaciół :(
ODPOWIEDZ