Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Post autor: Sloneczko »

Mariolka :kwiat: znaczenie młody dla każdego jest inne..
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Słoneczko tam w Białym Orle nie ma kokosów,jak masz skierowanie z ZUS to trochę rygorów,pogadanki z Paniami z ZUS w Exielsiorze po tych schodach do góry.Jedzenie catering,ale za to blisko do Krakowiaka żeby być na 22.00.Potem dzwi zamknięte i wyjazd do domu i zwrot kosztów.Miłego wypoczynku,ale najważniejsza jest atmosfera i zgrana paka.Bawcie się dobrze.Pozdro dla KRAKOWIAKA.
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

bogjan ja byłam tam po schodach :D w grudniu..Panie bardzo miłe są,a powrot do 22 giej potem drzwi zamkniete ..
no przeciez nie jestesmy na wczasach :lol: ale rozmawiac w pokojach po cichu mozna do rana :D my siedzielismy do 4 rano
tylko trzeba byc cicho bo chodza i sprawdzaja ..Bylo kilku takich gdzie zostali przylapani na piciu alkoholu..potem kazdego wieczoru musieli
sie meldowac po 21 i spawdzali ich czy sa trzezwi ..kolejna wpadka z picie to wyjazd do domu.. 8-)
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Grudzien to nie ciekawy miesiac,bo ja nigdy nie byłem porą jesienno-zimowo-wiosenną.Uwaga tylko lato mnie interesuje. Krajobraz zimowy Iwonicza musi być piękny,wyobrażam sobie.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

park w Iwoniczu Zdroju.jpeg
Zima zawsze mnie przeraża...jestem wtedy taka....inna....na pewno mniej aktywna, bardziej zamyślona i wydaje mi się, ze mam więcej zmartwień i problemów o tej porze.Lato jest porą roku, która najbardziej lubię.Bujna zieleń, spacery, słońce,...wiem, że żyje wtedy. Jestem szczęśliwa gdy widzę, radość w oczach innych ludzi, gdy widzę bawiące sie dzieci pod blokiem. A ten śpiew ptaków :).....ach. Dlatego jestem nastawiona bardzo pozytywnie na wyjazd do Iwonicza Zdroju, myslę, że nawet mi nie będzie przeszkadzała duża ilość schodków :lol: :lol: czy złe jedzenie. Pragnę aby było tylko ładnie, aby świeciło słoneczko, by było ciepło, mili ludzie do towarzystwa i dużo, dużo spacerów w śród zieleni. No i ten śpiew ptaków :)A park w Iwoniczu zdroju jest prawdopodobnie piękny. nie byłam tam jeszcze dlatego piszę prawdopodobnie :)
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :D nie wiem jak jest latem w Iwie ,,ale zimą to ślisko :lol: i jak dobrze pamiętam to zaliczyłma lota :roll: przez takiego
jednego ktory wpadł w poślizg i mnie podciął :D :D pozdrowiam SZydłowiec :lol: :lol:
aa tym deptakiem się spacerowało :lol:
Załączniki
Iwonicki-deptak-Iwonicz-Zdrój.jpg
Iwonicki-deptak-Iwonicz-Zdrój.jpg (3.4 KiB) Przejrzano 260 razy
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oj Mariolka :kwiat: już mi się chce deptać po tym deptaku :lol: :lol:
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

sloneczko u Ciebie tez tak leje :shock: u mnie to chyba chmura sie oberwała ..ciekawe czy bedzie tak lac jak bedziemy w sanatorium :kwiat:
gonzo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 31 mar 2013 17:53

Post autor: gonzo »

Z tym piciem nie przesadzajcie, byłem w Białym Orle, nikt nikomu nie zabraniał wypić piwa czy strzelić sobie setę, wszystko jest dla ludzi, piwko stało mi non stop koło szafki, czy półliterka, ale jeżeli ktoś robi chlew nie liczy się z nikim czy awanturuje, to bezwarunkowy wylot, za mnie wyleciało osiem osób, a co do spóźnionych powrotów i zdarzały się niekiedy, ale parę miłych słówek do personelu i nie było problemów, chyba że ktoś miał problemy z utrzymaniem pionu a przy okazji pet w zębach, a budyneczek łatwopalny to co się dziwić ,że obsługa się czepia, dba o swoje miejsca pracy, ale jedzenie to podłość i go chyba nie zapomnę do końca życia, miłych pobytów życzę i udanych dansingów
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

smacznego :lol: :lol:
ODPOWIEDZ