Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Romekwie zgadzam się z tobą i przyznaję ci rację. Ale mam nadzieję, ż Dorka 28 po powrocie z Polańczyka opisze nam swoje wrażenia na forum. Pozdrawiam.
Cieszą mnie tak pozytywne posty. Pełna zgoda, że uśmiech i .....muzyka przybliżają ludzi do siebie. Będę czekała na opinię Dorki, wszak będę w czerwcu/ lipcu spacerowała po Polańczyku a kurowała się w Solince. Pozdrawiam fanów Polańczyka.
Jeżeli Jan i Dorka skrobną coś o pobycie w Solince to będę miała informacje jak świeże bułeczki z dwóch niezależnych źródeł. Pozdrawiam i życzę udanej kuracji.
lubelanka64 pisze:Dorka....jak po kuracji, skrobnij parę zdań o Solince. Pozdrawiam
Brak opinii o Solince. Nie wiem jak to rozumieć....czyżby było tak źle, że nie chcesz straszyć czy jeszcze dochodzisz do siebie po intensywnej kuracji. Pozdrawiam.