Witam,masz bezpośrednie połączenie z Krakowa do Wysowej-firma Voyager obsługuje tą trasę-podejrzewam że do terminu twojego wyjazdu ktoś się jeszcze odezwie-ale według mnie to najlepsze połączenie,Pozdrawiam i Miłego Pobytu ŻyczęPajaczek38 pisze:Witam mam pytanie czy ktoś wybiera się do Biweny zaczynam turnus 11 08 i nie za bardzo wiem jak tam dojechać z Bielska Białej,
Wysowa Zdrój "Biawena"
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: Wysowa Zdrój "Biawena"
- antenetka
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2014 20:29
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Staż sanatoryjny: 8
Słyszałam że ZUS ma za darmo wymianę ręczników i pościeli na nowa
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Staż sanatoryjny: 8
-
gosiulek2002
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 21 lip 2010 12:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Ja byłam ze Zusu i za wymianę ręczników i pościeli nic nie placilamdanusia57 pisze:Jestem w sanatorium z NFZ żeby wymienić ręczniki na nowe trzeba zejść do recepcji i zapłacić za mały 2 zeta a za duży 3 zeta.Pościel można wymienić za opłatą.
Słyszałam że ZUS ma za darmo wymianę ręczników i pościeli na nowa
Toż się postarał z tą opinią. Ty sam byłeś zapewne taki miły. Jak sie bawić to do Las Vegas a nie do sanatorium. Pomyliłeś cel pobytu...krzysiek23 pisze: 12 sty 2013 18:44 Byłem tam 2 lata wstecz jest spokojnie ale to koniec swiata drugi raz nie pojechał bym dziura zabita dechami !!!!!!!!!!!!!! Do sklepu daleko i wszyscy nie mili dwie knajpy i drogo dziura w samym obiekcie dno nie ma co robić !!!!
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
Całkowicie się zgadzam i Biawenę polecam. Fakt, że Wysowa to prawie koniec świata, ale powietrze och i achantenetka pisze: 12 maja 2017 19:17 Biawena the bestW sanatorium byłam już kolejny raz,ale właśnie to uważam za najlepsze na jakie do tej pory trafiłam.Warunki lokalowe bardzo dobre-czysto i schludnie,pokoje zamykane kartą magnetyczną.W pokoju czajnik,lodówka tv za dodatkową opłatą.Wszystkie pokoje z balkonami na słoneczną stronę,na balkonie fotel i suszarka na pranie.3 razy w tygodniu pokoje są sprzątane i tyle razy panie pokojowe dostarczają kuracjuszom wodę wysowiankę do pokoju.Ręczniki zmieniane co tydzień,pościel w połowie turnusu.Jedzenie przyzwoite,nikt nie chodził głodny..Zabiegi wszystkie na miejscu,łącznie z basenem W czasie turnusu wizyta lekarska 4 razy.Rehabilitanci przemili i bardzo pomocni.Jak powiedział kolega z turnusu-nas tu po prostu chcąMinusy? Są,ale malutkie:brak sklepiku na miejscu,słaby internet i ciągle zawieszające się windy
Ale za to widoki....cudne i za darmo
![]()