Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ze strony www ZUS-u wkleiłem tu fragment mapy ośrodków współpracujących z ZUS w roku 2017, więc wydaje mi się, że w tym roku od nich nie wysyłają do Szczawnicy? A może się mylę i ktoś mi wyjaśni?
witam, wczoraj wróciłam ze Szczawnicy, byłam w sanatoprum Budowlani, z tego co wiem kiedys Zus wysyłał do sanatorium Papiernik, ale teraz albo jest w remoncie albo mieszkają w nim kuracjiusze Hutnika, ktory na pewno jest w remoncie.Tańce codziennie sa w sanatorium Budowlani, wiec zawsze można sie wybrać...a koledze Markowi nie radze kusic na forum obieutnicą imprezy w Dzwonkówce bo zorganizuje ekipe i przyjedziemy
Renato - w Szczawnicy byłem krótko w grudniu i już wtedy w Hutniku i Papierniku planowali remonty od nowego roku.
Raczej te sanatoria mają być nieczynne i może dlatego ZUS nie ma tego uzdrowiska w wykazie na ten rok?
A jak jest naprawdę może ktoś odpowie kto teraz tam jest na miejscu?
Na Forum nie kuszę, tylko zapraszam w lipcu do Szczawnicy na poznawanie pięknych miejsc w Pieninach
Dowiadywałem się i miłościwy ZUS w tym roku niestety nie rozdaje skierowań do Szczawnicy. Stąd wyjątkowo mniejsze zainteresowanie tą miejscowością na Forum. Jeśli ktoś jest teraz w Dzwonkówce lub niedawno wrócił to niech się podzieli aktualnymi informacjami. A może ktoś tam wybiera się w drugiej połowie lipca?
W Dzwonkówce jest teraz moja współspaczka z Dzwonkówki sprzed 2 lat .... NFZ ... jeśli masz konkretne pytania , mogę do Niej zadzwonic i zapytać ... nie ma Jej na forum ..
Ciekaw jestem czy w tym sezonie są nieczynne dwa sanatoria w pobliżu Dzwonkówki? Mam na myśli wieżowiec Hutnik i Papiernik, które chyba miały być remontowane? Kuracjuszy z ZUS-u też raczej nie będzie w tym roku Szczawnicy?
Jeśli nie ma problemu z uzyskaniem informacji to czekam na odpowiedź