Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stosowałem metodę tzw uników ,jeśli nie trawiłem jakiejś osoby a wiedziałem ,że ta przychodzi wcześnie to ja wtedy pojawiałem się na ostatnią chwilę i na odwrót w ostateczności milczałem jak zaklęty co doprowadzało może do nieręcznej ciszy ale nie mniej te kilka minut wciągu dnia można znieść i robić potem swoje no gorzej jak się buraka dostało do pokoju wtedy jak to się mówi "pozamiatane "
W Wieńcu-zdrój nie ma takich problemów posiłki są rozłożone na 3 tury stoliki nie są przydzielane na stałe także każdy posiłek można zjeść przy innym stoliku i ,jest tyle stolików że można spożyć posiłek samemu.