Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Dominika 900
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2016 14:39

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: Dominika 900 »

Obiekt możliwy lecz zimno w pokojuni na pierwszym ciepłej mieli jedzenie dobre choć niektórzy dojadali na miescie
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Jak dla mnie mogą się między sobą wszyscy ze wszystkimi patrze na siebie nie ,że nie zwracam uwagi na kobitki ale myśleć a przejść do czynu nie dla mnie :D
Dominika 900
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wycieczki nie było brak chętnych niektórzy autami na własną rękę jeździli i zwiedzali
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Czasem tak wyjdzie w górach jak byłem w Ustroniu to do Pragi był komplet ale już do Niemiec do Drezna ledwo uprosiliśmy by pojechali a było extra ,czasem trudno zebrać ekipę do wyjazdu
Dominika 900
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Każdy narzekał że za mało kasy mają i nie pojadą
Dominika 900
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D nie mogę rozkminic czemu ładni faceci uganaja się za przeciętnym i
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Dominiko!To może być co Paweł powiedział. Perfumy od baby Jagi. :D Perfumy z dodatkiem feromonow.Mozna to kupić. Feromony płciowe przyciągają pleć przeciwną. Udowodniono naukowo. :D
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z nami na turnusie była babka co sponsorowala alkohol dwóm sporo mlodszym od siebie facetom.Pewnego ranka jeden z nich miał duuuuzego kaca moralnego.Alkohol jest niebezpieczny Remi! Dobrze że czmychnąłes w czas! :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dominika 900 pisze::D nie mogę rozkminic czemu ładni faceci uganaja się za przeciętnym i
Dominiko , kobieta powinna mieć w sobie to coś
I wszyscy o tym wiedza wiec dziwi mnie ze o to pytasz. Czasami kobieta piękna a zimna jak kukla pozbawiona seksapilu A czasami zupełnie przeciętna a faceci ciągną do niej jak do miodu. I niby nie prowokuje, żadnych głupich uśmiechów, dekoltów do.pasa i spódnic do samej kuciapy. Po prostu jedne się rodzą uwodzicielskie a drugie musza sie nauczyć. Te pierwsze sa zawsze skuteczniejsze, bo rzeczy stworzone przez naturę są perfekcyjnie i nie mozna sie ich nauczyć.
Ale dobrze ze uczciwie potrafisz napisać ze ten dar wkurza - nie każda kobieta potrafi wiec do tego przyznać.Raczej będą mówić ze nie maja k.....stwa w naturze.A to wcale nie o to chodzi. I taka prawda. :lol:
Ostatnio zmieniony 08 maja 2017 21:56 przez forumowicz, łącznie zmieniany 3 razy.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Co do feromonow.to też są osobniki ludzkie. ktore samoistnie wytwarzają ich wiecej niż inni.Stąd często dochodzi do gorących związków nie opartych na logice tylko na instynkcie.(ale mądrze to napisałam.szok. ;)
ODPOWIEDZ