Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajnie.Pewnie z pieskiem.Ja nie mam pieska.Mąż nie zgadza się. Zbyt dużo obowiązków. poniszczone trawniki i problemy z wyjazdami itd....takie ble...ble...Jak wygląda Twój pupil i jak zwie się?
No wiesz pies taki żyje dwa razy krócej niż zwykły mieszaniec jak dożywa 12 lat to extra, ta jest druga a poprzednia to była przerwa ponad 20 lat bo nie mogłem odchorować po pierwszej że jej już nie ma i dopiero po tylu latach zdecydowałem się na kolejnego a ta ma już lat 10
wklejam link do mapy google gdzie mieszam i mój pies załapał się jak leniuchuje na balkonie https://www.google.pl/maps/[email].2598643, ... 312!8i6656