Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki! Mój sasiad ma też owczarka.ale dlugowlosego.U niego już 3-ci piesek tej samej rasy.Ma teraz 11 lat i posiadały mu biodra.Przeżywa kolejny raz nadchodząca chwilę. Mój kot miał 17 lat.Ale nie dojrzałam do nastepnego.Chwilowo karmie wszystkie dzielnicowe. Zbiegaja się do mnie jak tylko wychodzę z domu.Taka kocia mama ze mnie
Za dużo na zdjęciu Kory to nie widać! Takie futerko na balkonie tylko śpiące.
Uwielbiam wszystkie siersciuchy.Ostatnio dopadlam do jeża. Ale jego futerko coś nie pasowalo mi. Ja jemu też z resztą.
Nie dam rady otworzyć. Patalach ze mnie w tej kwestii .Dziękuję jednak.
U nas właśnie zaczą padać śnieg. Na termometrze 5 st.Słońce próbuje przebić się zobaczymy z jakim skutkiem.