Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kaska pisze:Wczoraj nie spałam jak temacik przerabialiscie tylko źle się czułam
Paweł przy składaniu wniosku Pani powiedziała, że zaocznie dostanę, bo nie chodzą teraz do domu i tej wersji się trzymałam. Spoko przyszła, zobaczyła i przyznała.
A będę miała trzecią operację w trybie pilnym czekam na tel. od swojego lekarza.
Nie chodziło mi o ciebie, ktos inny pisał też. Mówić mogą sobie a i tak przychodzą.