Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Spokój proszę się nie kłócić i to ja teraz tupie nóżką i ja mam ostatnie zdanie.
Nie dostanę 1 grupy ZUS nie jest taki chętny dawać renty a co dopiero 1 grupe.
Dlaczego? Odwołania sa dla ludzi, ja ostatnio od dwóch uszczerbkow się odwolywalam. FAkt, ze nie bylo sprawy sądowej, tylko do drugiej komisji. Ale sprawy w sądzie rozpatrywane sa po zasięgnięciu opinii biegłych, obecność strony nie jest konieczna, w końcu ani sąd ani pełnomocnik Zus badał cie nie bedzie. Musisz sie stawić na badanie do biegłego. Zresztą jak odmowia to co masz do stracenia. Poza tym jak dostaniesz 2 lub 3 grupę to po pielęgnacyjny mojżesz stanac w powiatowym zespole na komisje tam niby łatwiej. Jeszcze. Bo orzekanie ma zus przejąć.