Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dominika!A u Was była większość kobiet czy facetow?.U nas pleć męska była zdecydowaną większością .Byłam totalnie zaskoczona.Wszędzie faceci !Było ich pełno z kazdej strony.I to same ciacha jak.np.Paweł
No co Wy! To ja wykręcona bez głowy z połamanym uciskającym na nerwy kręgosłupem oferuje się jako kierowca, a Wy wymiękacie?! Bez jaj... Proszę mi tu szybko wybierać termin póki Kasia się nie rozmyśliła
A tak na serio teraz.to można tam na prawdę zawrzeć ciekawe znajomości. Nie koniecznie musi mieć to podtekst jakiś. Po prostu kumple do posmia się jak teraz i tak samo tam podczas pobytu.Fajnie opowiadało się o rodzinach .pracy .rodzinnym miescie....
Dominiko.a fajna mialas koleżankę w pokoju?