Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Morfeusz czasem płata nam figla podsyłając:sny koszmarne,sny niedokończone,trudne do interpretacji.Może ktoś ma doświadczenia-snu świadomego.zapraszam do dyskusji.
Interpretacja tego stanu jest dłuższa ...ale nie będe powodować zamieszania w tak ciekawym temacie.
Będę próbowała śnić świadomie może jutro opowiem jak było ok?
Miłej nocki
Nie cierpię kiedy cokolwiek mi się śni. Ale jeśli już się przydarzy to bardzo je analizuję i to mnie gubi. Wydzwaniam do dzieci, ostrzegam i zamęczam je a najbardziej samą siebie.
ewiko pisze:Nie cierpię kiedy cokolwiek mi się śni. Ale jeśli już się przydarzy to bardzo je analizuję i to mnie gubi. Wydzwaniam do dzieci, ostrzegam i zamęczam je a najbardziej samą siebie.
No wiesz???!!!
Masz świadomość, że zamęczasz dzieci swymi snami i mimo to dzwonisz do nich???
Popraw się więc
Owszem, bywają sny straszne które nas budzą i nie dają ponownie zasnąć, ale są również te fajne, przyjemne które mogły by trwać i trwać. I właśnie takie lubię
Dużo bym powiedziała na temat tych snów.... i tych dobrych i tych złych. Złe koszmary nawiedzają mnie nieraz po ciężkim dniu. Są tak straszne, że mam ochotę więcej już nie zasnąć tej nocy. Przewracam się z boku na bok i.....szlag mnie chce trafić.....mam wstać o 5 rano, znów będę zmęczona. A te piękne sny? Mało ich jest. Zdarzają się rzadko i wtedy gdy sie obudzę, szybko zamykam oczy....mam nadzieje, że może będzie ten sen trwał dalej... chociaż do tej 5 rano.
Moje sny w większości są nieświadome gdyż nie umiem kontrolować swoich snów. Wiem, ze można to wyćwiczyć ...ale tak naprawdę wolałabym już śnic na jawie