Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też często zadaje sobie to pytanie ,moja żona leczy się onkologicznie (nie wiem czy wspominałem) ale pomimo ciężkiego doświadczenia i przejść jest ok pod kontrolą itd . Nie raz pytam się kto z nas dwojga ma gorzej ja czy ona ?. Ja swoje mam bóle stale wiadomo ona po przejściach ale zdrowa i bez bólu .Życie kopie człowieka to fakt pewny może żywcem pójdziemy za to nieba ?.Tęgie głowy nie rozszyfrowały tego ,osobiście jestem wewnętrznie przekonany,że jak za to nagrody w innym świecie nie ma to wtedy całe życie jest fałszywe i obłudne a miejmy nadzieję że tak nie jest ,trzymamy kciuki byle do rana .Kurcze będę ganiał w nocy po piwie do toalety TRZYMAJCIE się