Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Remi.!Pożycz mi swojego owczarka Bedzie taki mój wilk znajomy.Czerwoną czapeczkę wezme od męża .
Paweł! Bedziesz do mnie mógł z żona przyjechać na kawę i grzyby . Jagódka też już zapowiedziała się!
Bedzie trzeba założyć taki temat.Jeszcze nie ma .Jestem pierwsza.Muszę zrobić jeszcze wyniki rezonansu do tego czasu i wizyta u lekarza czy nie pogorsze sobie tą rehabilitacją. Bo dobrze nie jest mówiąc delikatnie.
hahaha no ale nie można tematu uniknąć to fakt najlepiej dresy na sportowo nogawki w skarpety i coś w sprayu w te miejsca co pisałaś spryskać ,można się załatwić fakt ,jeden kiedyś juz mi po brzuchu spacerował w pore go dorwałem aż strach pomyśleć ,siostrze mojej się niestety nie udało .....
Mój mąż kiedyś mi trepanacje czaszki robił. Skubany wbił mi się tak mocno. Bylismy pod namiotem nad jez.Sajno koło Augustowa.Glusza i niedziela 24 lata temu.Ciemnota na temat co robić. Koleżanka była lekarzem ale "odleciała "na moj widok po zabiegu męża.