Paczka z Olecka
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Paweł, ja tak z ciekawości zapytam - jaką oni mają koncepcję twojego leczenia?
bo diagnoza jest, nerw wrośniemy. Operacja nie, bo można przeciąć. Zastrzyki na likwidację bólu . I co dalej? do końca zastrzyki będziesz brał czy zamierzają jakoś ten nerw uwolnić?
- Pancernz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Pancernz pisze:Kolejna porcja towaru z Kolumbii w drodze....... Pablo Escobar obiecał dostarczyć działki gratis dla tzw grupy Oleckiej
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Ci powiem szczerze, że ręce opadają. Niektórzy wprost do mnie walą tekstem. Po takim schorzeniu się ciesz Pan, że chodzisz. Nie mam pojęcia co dalej będzie.mariamagdalena pisze:witam.
Paweł, ja tak z ciekawości zapytam - jaką oni mają koncepcję twojego leczenia?
bo diagnoza jest, nerw wrośniemy. Operacja nie, bo można przeciąć. Zastrzyki na likwidację bólu . I co dalej? do końca zastrzyki będziesz brał czy zamierzają jakoś ten nerw uwolnić?
-
forumowicz
pewnie bym poszukała neurochirurga, który się nie boi. Wszak medycyna idzie do przodu, są chyba metody, które pozwalają przeprowadzić operacje bez przecięcia nerwu.pawel1974 pisze:Dla mnie neurochirurg powiedział, że na 99% boli mi bo korzeń nerwu się zawieriszył gdzieś w tej ranie pooperacyjnej, z płytki patyrzył i teraz strach ciąć bo można przejechać po nerwie i może być Masakra, to znaczy jeszcze gorzej.
Szukałeś poza swoim województwem?
Bo dla mnie leczenie skutków czyli bólu bez leczenia przyczyny bólu, przyczyny, która jest zdiagnozowana to jakaś paranoja. No chyba że liczą na to że poprzez używanie tej nogi czyli dużo chodzenia które zalecają, nerw sam się uwolni i nie będzie bolało.
- pawel1974
- Super Kuracjusz

-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1