Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kaska pisze:Orfeuszko kochana na zdrowie ja po prostu dbam o Ciebie, żeby słoneczko za bardzo Cię nie spieklo
Dostałam właśnie decyzję - orzeczenie niepelnosprawnosci o stopniu znacznym na rok.
Kasiu! O niepelnosprawnosci z zus malo wiem.Czyli jest to jednoznaszne z roczną renta czy pierwszy stopień niepełnosprawnosci.
W kazdym mieście inna komorka przyznaje.Maria pisała chyba wczesniej.ze ma to przejąć Zus.
U Ciebie Kasiu to bedzie w takim razie ta tzw.pierwsza grupa czyli wszytskie przywileje.Tyle szczęścia w nieszczesciu.
Patrząc obiektywnie i myśląc racjonalnie moim zdaniem to ZUS powinien to określać, aczkolwiek tak nie jest.....ale mi się napisało......fiu.....fiu.....