Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no tak Remik. Ale tak poważnie rzecz biorąc należy się cieszyć że są lekarze którzy się tym zajmują . Bo nie wiem jak ty, ale ja nie chciałabym badać pacjeta per rectum czyli wykonywać badań urologicznych albo ginekologicznych przez odbytnicę. Zresztą kilku innych też bym nie chciała wykonywać . Cieszmy się więc że są ludzie którzy się tym zajmują....
Orfeusz pisze:Już wszystko wiem.Karty dostają osoby symbolami co najmniej dwoma:
04-O. Wzrok
05-R. Narząd ruchu
10-N. Choroby neurologiczne
Ty Kasiu masz 05'-R i 10-N
Zastanawia mnie ten wzrok?
Przy 05-R zabrali kartę postojową,odwoływałem się do komisji wojewódzkiej i nic nie wskórałem
Czyli...jak nie masz nogi to źle bo musisz nie mieć dwóch czy może te dwie uznają ci za jedną ???? taki żarcik bo to bez sensu jak by nie wiadomo co to za przywilej był
Tutaj chodzi o liczbę niepowiazanych z sobą chorób a bardzo nasilonych.Karty parkingowe bardziej dotyczą teraz osób wiozacych niż jadacych.Bo jak osoba niewidzaca może kierować? Choroby zwiazane z ruchem w tym neurologiczne mocno nasilone również.
Przecież wiadomo, że ta karta jest potrzebna dla osoby wiozącej osobę niepełnosprawną. Ja nie dam rady w tym stanie prowadzić auta jak muszę do lekarza to ktoś mnie wiezie. Ja tylko teraz prowadzę balkonik tyle na razie musi mi wystarczyć