Muszyna Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki od 27.05 - 19.06.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Muszyna Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki od 27.05 - 19.06.

Post autor: Anna-K »

Wspomnienia będą,że Ho,Ho,Ho,a może i dłużej i dalej :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 252 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Oooo , masz już Aniu pokoik .. 8-) :D
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gieniu mam i to ponoć mega pokój ;)
Potwierdzone z dodatkowych źródeł :)
Do tego pokoju potrzebna jest jeszcze super współtowarzyszka,która nadawałaby na tych samych falach co ja :lol:
No i nic więcej do szczęścia nie byłoby mi potrzebne.Super atmosfera załatwia wszystko ;)
kamma
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2016 20:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: kamma »

Pozdrawiam z zamglonej dziś Muszyny. Podejrzewam, ze cala recepcja zastanawia się nad fenomenem nr 405 :D jesli ktoś woli mniej słonka to super jest np.323 tyle, że w lecie może być dość głosno, bo w niedalekiej odległosci są odkryte baseny. Za to poczujecie się jak w Turcji czy innej Tunezji, niestety drinki we własnym zakresie. Teraz apropos rozrywki restauracja Zapopradzie slabo sie spisuje, grają 2 razy w tygodniu,zostaje piwnica w Koronie albo wypad do Krynicy, tam calkiem inna bajka :D inne rzeczy ok, przyroda rozkwita coraz piekniej, nie chce się wracać do pokoju. Czas ucieka szybko, zaczynam zazdrościć tym, co jeszcze przed i ktorych gorąco pozdrawiam, szczególnie Anię i Mirantę :kwiat:
miranta
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: miranta »

Witam :)

Dzieki kamma ,ze dzielisz sie z Nami swoimi spostrzeżeniami,są bardzo przydatne,ja juz ładuje swoje akumulatory :lol:
moze tymi inofrmacjami "rozbujamy" tą cichą Muszyne :) bo b,mało o niej piszą ludzie :(

Wypoczywaj i nabieraj sił :)

Pozdrawiam serdecznie :kwiat: :kwiat:
Ewa M
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kamma bardzo dziękujemy za pozdrowienia i,że o nas pamiętasz :serce:

Czy te baseny to przynależą do naszego ośrodka ? Zastanawiam się czy wszyscy z nich mogą korzystać ? Czy są one w cenie pobytu,czy osobno płatne ?
Myślę,że w czerwcu baza rozrywkowa będzie bardziej rozwinięta.Janusz pisał,że w Zapopradziu tańce odbywają się na zewnątrz,to może są codziennie.
Żeby jeździć do Krynicy to trzeba być zmotoryzowanym,a ja niestety nie jestem.Chyba,że ktoś się trafi z autkiem to można robić zrzutkę na paliwo i jeździć.Wszystko wyjdzie w praniu,zależne będzie od towarzystwa.
A byłaś w tej Koronie ? Napisz jak tam jest,jaki klimat i czy codziennie,czy w wybrane dni.
Dla przyrody to jest piękny miesiąc.Po raz pierwszy będę w sanatorium o tak cudnej porze roku.Zwykle miałam wyjazdy zimowe.
Tylko przeraża mnie fakt,że dzień taki będzie długi,a tu trzeba być w pokoju.No cóż będzie się siedziało na balkonie i prowadziło nocne rozmowy Polaków :roll: :lol:

Kamma pozdrawiam i życzę bardzo miłego i udanego pobytu :kwiat:
kamma
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2016 20:12
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: kamma »

Baseny sa takie rekreacyjne miejskie i płatne. Obok jest restauracja zapopradzie i taki podest do tańca, może w sezonie będzie częściej. Dzis zbadam tą Koronę to wam powiem, jaka sala i muzyka.U nas byly w sobotę balety, płatne 7 zl, do 23.00. Pogoda sie wyklarowala, można się wygrzewać i cieszyć urokami okolicy. Pozdrawiam cieplutko.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

W ubieglym roku w maju w Zapopradziu dwa razy w tygodniu nie grali...czyli teraz troche na minus, za to pozytywnie mnie zaskoczyla informacja o "piekielku" na dole...bylo 7 zeta, ale o 22 ganiali na gore...a tu prosze ..23.00...
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oooo i ta 23 bardzo mi się podoba,ale to pewnie tylko przy sobocie takie ulgi były :lol:
Jestem nastawiona,że będzie dobrze w kwestii baletów i poza Muszynę nie będzie trzeba wyjeżdżać aby się pobawić.

Kamma czekamy na dalsze relacje od Ciebie.Jak to dobrze,że tam jesteś i możesz nam wszystko ładnie naświetlić.
Pozdrawiam i życzę pięknej pogody :kwiat:
Sisi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 20:54

Post autor: Sisi »

Kamma dzieki ze relacje ;)
ODPOWIEDZ