Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja i bym chciał pewnie ale mówię ,że nie realne dla mnie niestety wskazane miejsca dla was są praktycznie na miejscu a dla mnie dwie strony bo sprawdzałem to tysiąc km z okładem co daje sporą sumkę nie licząc jakiś noclegów ale dziękuje za wywołanie do tablicy Będę wam kibicował a zimą zapraszam do Ustki na turnus rehabilitacyjny .
Do Ustki blisko nie całe 200 ,mam ośrodek gdzie jestem tzn staram się byc co roku prywatnie ale nie patrzcie na to tylko żeby wam odpowiadało i zróbcie jak planowaliście żeby Kasie w temacie hehe opanować to się liczy i za to trzymam kciuki żeby się udało