Sanatorium Kołobrzeg 09.12.2011r. kto jedzie?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nisia78
Na forum od: 09 paź 2011 21:31

Sanatorium Kołobrzeg 09.12.2011r. kto jedzie?

Post autor: nisia78 »

Witam! Poszukuję kogoś, kto wybiera się do Sanatorium w Kołobrzegu od 09.12.2011 do 30.12.2011. Jestem z Białegostoku i najmilej byłoby poznać kogoś z tej okolicy. Będę jednak wdzięczna za każdy kontakt, bo jak wiadomo w kupie raźniej :lol: . Martwię się, że ten wyjazd jest akurat w środku zimy i naczytałam się okropnych opinii na temat samego sanatorium Kombatant, do którego mam skierowanie. Może jest ktoś kto ma podobne wątpliwości lub lepsze informacje niż ja i zechce się podzielić przemyśleniami ? To długa podróż i fajnie by było podróżować w miłym towarzystwie. Bardzo liczę na jakieś odpowiedzi.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Sanatorium Kołobrzeg 09.12.2011r. kto jedzie?

Post autor: Zosia »

Witaj! Chyba niepotrzebnie się martwisz. Mieszkałam tam wcześniej kiedy były remonty a w tym roku miałam zamiar wykupić tam turnus reh.( ostatecznie znalazłam się w Chalkozynie)ale Kombatant brany był pod uwagę . Dobre miejsce , super kawiarnia na górze na dole balety blisko do Mesko na tańce. Zabiegi -sporo na miejscu najgorzej z mokrymi bo tu trzeba chodzić do przyrodoleczniczego a jest kawałek no a już zimno. Innych problemów nie widzę - trochę windy ciągle zatłoczone ale czy to taki problem? :D Będzie dobrze na pewno, pozdrawiam :D
nisia78
Na forum od: 09 paź 2011 21:31

Re: Sanatorium Kołobrzeg 09.12.2011r. kto jedzie?

Post autor: nisia78 »

Dzięki Zosiu! Podniosłaś mnie na duchu, bo w czarnych barwach na innym forum ludzie opisywali ten ośrodek. Faktycznie może przesadzali, malkontentów nie brakuje. No to muszę być dobrej myśli i się trzymać. Pozdrawiam serdecznie!
ODPOWIEDZ