NIVA Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
muszeleczka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2017 13:31
Staż sanatoryjny: 7

NIVA Kołobrzeg

Post autor: muszeleczka »

Witam Wszystkich !
w Nivie zarezerwowany zostal termin pobytu w 2017r..Przyslali pismo z zapytaniem, jakiego wybieram Organizatora !
Wymienili trzech:
Biuro"Turystyka i Polowania" z Koszalina, "Medical-Chemist" oraz Biuro Podrozy "Polonus"
Nie mam pojecia ktorego wskazac?
O co w tym chodzi?
Wczesniej nie spotkalam sie z tym.
Poradzcie prosze
Ostatnio zmieniony 25 maja 2017 20:50 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: NIVA

Post autor: Małgosia69 »

Muszeleczko rozumiem że piszesz o Niwie w Kołobrzegu. Mogę polecić jako organizatora Medical-Chemist w Bydgoszczy. Nie moża rezerwować turnusu bezpośrednio w Niwie tylko przez podane przez Ciebie firmy. moi rodzice od kilku lat co roku wyjeżdżają do Niwy i pobyt załatwiają właśnie przez firmę z Bydgoszczy. w tym roku także tam wyjeżdżają tylko że we wrześniu. Są bardzo zadowoleni z profesjonalizmu Medical-Chemistu i poważnego traktowania potencjalnych kuracjuszy. Ja od trzeciego czerwca również wyjeżdzam z tej firmy tylko tyle że do Posejdonu w Kołobrzegu. pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Małgosia 69 mysle że bedziesz zadowolona z pobytu w posejdonie byłem tam w marcu
jest super jak cie ciekawi to pisalem na bierzaco pobyt na tym forum miłego wypoczynku :D
muszeleczka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2017 13:31
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: muszeleczka »

Malgosiu69
bardzo dziekuje za odp.
Jednak co masz na mysli piszac,ze Rodzice sa zadowoleni ....z powaznego traktowania potencjalnych kuracjuszy?na czym zreszta polega organizacja przez te firmy? wczesniej nie spotkalam sie z tym, ze w jednym Osrodku dziala kilku Organizatorow.
Tobie zycze sloneczka i pieknego pobytu w Posejdonie!
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Wiktor 64 bardzo dziękuje acai za miłe słowa. Poczytam oczywiście Twoją opinię o Posejdonie. Mam nadzieję,że bedę miała równie udany pobyt. Juz się na niego cieszę. Pozdrawiam serdecznie.
Muszeleczko pisząc o poważnym traktowaniu kuracjuszy miałam na myśli to że trzy lata temu gdy moi rodzice byli trzeci dzień na turnusie w Niwie moją rodzinę dotknęła wielka tragedia, opieka i wsparcie w tej chwili ze strony lekrzy, pielęgniarek dla moich rodziców było wiekie wielkie. Poza tym musieli Oni zrezygnować z turnusu, zapłacili tylko za wykorzystane dni, za pozostałe dostali zwrot pieniążków . Uważam ,że dyrekcja Posejdona postąpiła bardzo, bardzo ok. Przecież nie musieli tego robić. Nie martw się możesz spokojnie zarezerwować turnus przez Medical-chemist. Oni przyślą Ci skierowanie, druki do wpłaty należności, nie ma z tym najmniejszego ryzyka i kłopotów. Pozdrawiam serdecznie. M.
ODPOWIEDZ