NIVA Kołobrzeg
-
muszeleczka
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 21 maja 2017 13:31
- Staż sanatoryjny: 7
NIVA Kołobrzeg
w Nivie zarezerwowany zostal termin pobytu w 2017r..Przyslali pismo z zapytaniem, jakiego wybieram Organizatora !
Wymienili trzech:
Biuro"Turystyka i Polowania" z Koszalina, "Medical-Chemist" oraz Biuro Podrozy "Polonus"
Nie mam pojecia ktorego wskazac?
O co w tym chodzi?
Wczesniej nie spotkalam sie z tym.
Poradzcie prosze
Powód: uściślono tytuł
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Re: NIVA
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
jest super jak cie ciekawi to pisalem na bierzaco pobyt na tym forum miłego wypoczynku
-
muszeleczka
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 21 maja 2017 13:31
- Staż sanatoryjny: 7
bardzo dziekuje za odp.
Jednak co masz na mysli piszac,ze Rodzice sa zadowoleni ....z powaznego traktowania potencjalnych kuracjuszy?na czym zreszta polega organizacja przez te firmy? wczesniej nie spotkalam sie z tym, ze w jednym Osrodku dziala kilku Organizatorow.
Tobie zycze sloneczka i pieknego pobytu w Posejdonie!
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Muszeleczko pisząc o poważnym traktowaniu kuracjuszy miałam na myśli to że trzy lata temu gdy moi rodzice byli trzeci dzień na turnusie w Niwie moją rodzinę dotknęła wielka tragedia, opieka i wsparcie w tej chwili ze strony lekrzy, pielęgniarek dla moich rodziców było wiekie wielkie. Poza tym musieli Oni zrezygnować z turnusu, zapłacili tylko za wykorzystane dni, za pozostałe dostali zwrot pieniążków . Uważam ,że dyrekcja Posejdona postąpiła bardzo, bardzo ok. Przecież nie musieli tego robić. Nie martw się możesz spokojnie zarezerwować turnus przez Medical-chemist. Oni przyślą Ci skierowanie, druki do wpłaty należności, nie ma z tym najmniejszego ryzyka i kłopotów. Pozdrawiam serdecznie. M.