NASZE SNY

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: NASZE SNY

Post autor: forumowicz »

Zakładając temat pytałem o doświadczenia snu świadomego,mnie on się zdarza:wczoraj wieczorem planowałem wczasy i tuż przed przebudzeniem byłem na wymarzonych wczasach.(żal było się budzić) ;) :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

Jawa to był bardzo miły sen . U mnie sen świadomy to koszmar ,śnię o czymś co nie ma szansy się zdarzyć ,we śnie już wiem że to tylko sen i że się z niego zaraz obudzę :(
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Rano o godzinie 5 jak co dzień zadzwonił zegarek.Wyłączyłam , go i wstałam. jak codziennie rano po umyciu i ubraniu sie poszłam do pracy. Szłam na piechotkę, kupiłam słodką bułeczkę. Podpisałam listę obecności w pracy, zrobiłam sobie kawę i ..........obudziłam sie z wielkim hukiem :lol: .Zaspałam ponad 2 godziny. Musiałam odpracować kilka godzin do końca miesiąca. nie wiem jak to sie stało ale zegarek był wyłączony, czyli gdy dzwonił musiałam go wyłączyć. Nie pamiętam.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przepraszam Słoneczko ale muuuszę to napisać :lol: :lol: :lol: :lol: Dobrze że Ci się nie przyśniło że idziesz do WC ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: też mi sie śniło..........w porę się obudziłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cha cha cha ,i był bieg z przeszkodami :?: ;) :lol: :lol: :lol: Ale tak na poważnie to czasami boję się moich znów ,pare razy wyśniły mi się jakieś "nieszczęścia " niestety
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Chcę żyć tak, abym kładąc się do snu mogła stwierdzić: tak dzisiaj żyłam i byłam szczęśliwa…Dzisiaj czułam, uśmiechałam się do wszystkiego i wszystkich…I myślę, wiem, że to jest realne, bo znalazłam swoje nadzieje, znalazłam swoje marzenia…To jest taka moja magiczna chwila…Mogę sobie pozwolić…na wszystko…i popadłam w błogi sen ale to było wczoraj ...dziś długa noc... :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

jestem pewna że sny odzwierciedlają nasz stan duchowy, psychiczny, nasze obawy ale i pragnienia... przez wiele lat powtarzał mi się sen koszmarny, zawsze ten sam scenariusz...bezsilność...totalna niemoc... :cry: aż do czasu dopóki nie uporządkowałam swoich spraw osobistych...
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przez 20 lat męczyły mnie koszmary, moja babcia , która kochałam ponad zycie dawała mi pewne znaki.ja oczywiscie nie zwracałam an to uwagi no bo jak ...przecież to XX wiek a teraz XXI . Nie codziennie...ale jednak.... i po rewolucjach w moim zyciu mam spokój. Coś jednak jest, coś nam daje znaki gdzieś tam skądś ...ale my przecież w to nie wierzymy
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.............od paru dni mam ten sam sen… Kiedy tylko zamykam oczy Ktoś zjawia się bez uprzedzenia… Zawsze ten sam, zawsze uśmiechnięty…. Z otwartymi ramionami w które wbiegam tym razem bez żadnego zastanowienia … Zatracam się w nich a On zaciska je mocniej, jakby chciał mnie ochronić przed tymi wszystkimi problemami mojego świata… :) ale to tylko sen ........ :|
ODPOWIEDZ