KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowie Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 22:12

Re: KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowie Zdrój

Post autor: Bea71 »

Czułam,że można liczyć na dobrych ludzi na forum :) . Bardzo dziękuję za te wszystkie informacje. Jak otrzymałam do ręki skierowanie do KOGi to ogarnęło mnie przerażenie, a teraz coraz to z większą ochotą myślę o wyjeździe. Tym bardziej ,że jak napisały pomocne kobietki powyżej jest tam sporo do zobaczenia i są miejsca gdzie można potańczyć...a tańczyć uwielbiam. Zastanawia mnie jeszcze temat jedynek, jak to wygląda w KODZe? Co trzeba zrobić,żeby dostać taką jedyneczkę?
Pozdrawiam. :kwiat:
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

A może jest jakiś tajemny sposób,żeby otrzymać jedynkę ? Jak to załatwić ?
pogodnaa
Na forum od: 25 mar 2013 09:21

Post autor: pogodnaa »

Witaj Bea:)
Z tego co wiem są tam jedynki, a jak ją załatwić, myślę ze najlepiej zadzwonić i zapytać, na skierowaniu masz numer telefonu do Kogi...zadzwoń.. to sezon letni więc moze być klopot z jedynką- komercyjni..ale zadzwon. Inny sposób to
uzyskanie od lekarza zaświadczenia że np.ze względu na stan zdrowia wymagasz być sama. Zadzwoń , personel był tam miły , zawsze można było coś załatwić więc moze Ci się uda.Pozdrawiam
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Mój wyjazd do KOGI zbliża się dużymi krokami. Przyznam się szczerze,że już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę piękna Kudowę. Może ktoś ostatnio wrócił z KOGI i podzieli się najnowszymi informacjami ?
Pozdrawiam.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Witaj Bea,będę w Kudowie prawie cały lipiec,tylko w innym sanatorium z NFZ,wyjeżdżam 2-go,z tego co piszą na forum To Kudowa jest fajnym miejscem do odpoczynku i podreperowania zdrowia,a lipiec sprzyja ku temu,życzę udanego wypoczynku.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Myślę,że nasz wyjazd do Kudowy będzie udany..i oczywiście liczę na piękna pogodę. Krzysztof, czy będziesz pierwszy raz w Kudowie ? Do którego sanatorium się wybiersasz?
Pozdrawiam.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Bea może Beata,ja będę w szpitalu uzdrowiskowym dawny wojskowy na ulicy Zdrojowej,schorzenie kardiologia,w Kudowie będę pierwszy raz a w sanatorium już bylem kilka razy,w tamtym rejonie Jedlina,Szczawno tez bylem w 2010 r.liczę na piękna pogodę i udane towarzystwo,lubię tance oraz kawę w miłym towarzystwie, polecam swoja skromna osobę. Pozdrawiam Krzysztof.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Przyznam szczerze,że Kudowy nie znam, ale z tego co czytałam to piękna miejscowość. Już nie mogę się doczekać wyjazdu. Ja równiez lubie tańczyć, a z tego co wiem jest tam parę miejsc godnych uwagi ;)
Pozdrawiam
B.
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kudowa jest naprawdę piękna,jest co zwiedzać,są mile knajpki gdzie można potańczyć i myślę jeśli pogoda dopisze i zgra się fajna grupę kuracjuszy,powinniśmy być z pobytu zadowoleni,czego Pani B życzę,Pozdrawiam Krzysztof.
Bea71
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję za miłe słowa o Kudowie, tym bardziej nie mogę się doczekać wyjazdu. Dla mnie będzie to drugi tego typu wyjazd do szpitala uzdrowiskowego. Liczę na to,że będzie choć w połowie tak udany jak pierwszy.
Pozdrawiam
B.
ODPOWIEDZ