Witam
Może troszkę swoich przemyśleń dorzucę .
W tematach dotyczących wyjazdów ,opisów ośrodków rzadko cokolwiek piszę ,ale to dlatego ze jak niektórzy wiedzą wyjeżdżam przeważnie do Mojej Wysowej ,ostatnio Muszyny czy Zakopanego i Szczawnicy i te akurat miejscowości z ich sanatoriami są na forum bardzo obszernie opisane .
Wszystko co dotyczy nowych przepisów ,zmian w funkcjonowaniu NFZ praktycznie pomijam ,po prostu mnie to nie interesuje .Jeżeli decyduje się na wyjazd to szukam czegoś dla siebie i jadę .Uważam że moje zdanie nie wpłynie na decyzję tych którzy tym wszystkim zarządzają .
Natomiast inne tematy ,te czasem mniej poważne lubię czytać ,ale nie zawsze mam coś do powiedzenia .
Zakładałem też poważniejsze tematy ,ale jeśli ktoś śledził ich przebieg ,to widać że Ci którzy chcieli zamieścić swoje zdanie ,zrobili to i na tym się skończyło .
Ja sam odczuwam czasami takie "wypalenie "i jeśli nie mam nic sensownego do powiedzenia to po prostu nie wchodzę w temat .
Nie należę do osób aż tak bardzo wygadanych i jeśli jest to moja ułomność to sam muszę sobie z nią radzić .
Pozostaje temat muzyczny w którym jestem chyba najbardziej aktywny ,chociaż przyznaję że od jakiegoś czasu to także nie jest już to co dawniej ,a puszczanie utworów bez świadomości czy ktoś tego posłucha według mnie nie ma sensu .
Przepraszam jeśli w jakiś sposób Kogoś uraziłem ,nie było to moim zamiarem ,chciałem przedstawić tylko swoje zdanie i odczucia .
Pozdrawiam serdecznie i także wierzę że nadejdą jeszcze obfite w tematy dni