Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Krychna zagościła mam nadzieje że nie zapomnisz o nas
Wrócisz do poczekalni
Robert przyspieszył z numerkiem Janka też
Krycha na walizkach , jak zawsze życzymy super kuracji
Czekamy za nastepnymi
Obecnosć wcześniej potwierdzilam
grazynamackowiak pisze:Krychna zagościła mam nadzieje że nie zapomnisz o nas
Wrócisz do poczekalni
Robert przyspieszył z numerkiem Janka też
Krycha na walizkach , jak zawsze życzymy super kuracji
Czekamy za nastepnymi
Obecnosć wcześniej potwierdzilam
Witam Grażynko ja do Was zagladam i kibicuje Wam
Numerków juz nie mam tylko wyznaczona date wiec nie mam co informowac...
Pozdrawiam
Pani Jagodo ma pani rację jestem z lubuskiego i bardzo powoli posuwa się nasza kolejka ja mam nr. na dziś 542 nie wiem kiedy wyświetli się mój przydział. Pozdrawiam cieplutko wszystkich czekających na wymarzony kurort i termin Z.
witam wszystkich cierpliwie czekających w kolejce na wyjazd . Moj wniosek jest juz po weryfikacji teraz czekam ponownie na pokazaniu sie numerka a w lipcu bedę dzwonic na zwroty oczywiscie jak się uda. cieplutko pozdrawiam
Witam,
Wtorek zaczynam numerem 446 - znowu bez przydziału
Chyba tak do "0" będą mnie w tej kolejce trzymać. Dziewczyny ratunku!! chcę już coś wiedzieć, gdzie i kiedy jadę
Pozdrawiam
Cześć wszystkim
wiesz Jowita, w moim NFZ zachodniopomorskim przydziały sa przy numerach bliskich 0.
400 numerków to u nas prawie miesiąc czekania jeszcze.
Ale tez juz bym chciała wiedzieć kiedy i dokąd jedziesz.
Dalej trzymam kciuki.
Bogutka