Chciałabym........

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Chciałabym........

Post autor: agunia3 »

No i padło na mnie...przyznaję, że rzadko wchodzę na forum, wiele razy tylko czytam ale nic nie piszę. Dziś temat mnie zainspirował. Myślę, że coś jest w postach Felice - fakt, jest wiele nowych osób, uczestniczą aktywnie i nawet jak bym chciała coś napisać to już nie bardzo orientuję się kto, co, z kim, po co itp, itd. Czasem coś gdzieś napisałam ale mój post był jakby ''poza'' bo reszta piszących była bardziej ''na bieżąco'' ze sobą, na czasie a ja?
Ostatnio chyba tylko pisałam w temacie o książkach ;)
A co do plusików to czasem też odnosiłam wrażenie, że niektórzy szli na ilość :( a nie po to aby tak po prostu pisać, być.

Pozdrawiam wszystkich, miłego dnia :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Aguniu, miło Cię "widzieć" :D
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Bodziu, ach te wspomnienia. Ja wspominam...........
.......dawne forum, forum, które tętniło życiem; żartami, śmiechem , ciekawymi dyskusjami.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :kwiat:
Może troszkę swoich przemyśleń dorzucę .
W tematach dotyczących wyjazdów ,opisów ośrodków rzadko cokolwiek piszę ,ale to dlatego ze jak niektórzy wiedzą wyjeżdżam przeważnie do Mojej Wysowej ,ostatnio Muszyny czy Zakopanego i Szczawnicy i te akurat miejscowości z ich sanatoriami są na forum bardzo obszernie opisane .
Wszystko co dotyczy nowych przepisów ,zmian w funkcjonowaniu NFZ praktycznie pomijam ,po prostu mnie to nie interesuje .Jeżeli decyduje się na wyjazd to szukam czegoś dla siebie i jadę .Uważam że moje zdanie nie wpłynie na decyzję tych którzy tym wszystkim zarządzają .

Natomiast inne tematy ,te czasem mniej poważne lubię czytać ,ale nie zawsze mam coś do powiedzenia .
Zakładałem też poważniejsze tematy ,ale jeśli ktoś śledził ich przebieg ,to widać że Ci którzy chcieli zamieścić swoje zdanie ,zrobili to i na tym się skończyło .
Ja sam odczuwam czasami takie "wypalenie "i jeśli nie mam nic sensownego do powiedzenia to po prostu nie wchodzę w temat .
Nie należę do osób aż tak bardzo wygadanych i jeśli jest to moja ułomność to sam muszę sobie z nią radzić .

Pozostaje temat muzyczny w którym jestem chyba najbardziej aktywny ,chociaż przyznaję że od jakiegoś czasu to także nie jest już to co dawniej ,a puszczanie utworów bez świadomości czy ktoś tego posłucha według mnie nie ma sensu .

Przepraszam jeśli w jakiś sposób Kogoś uraziłem ,nie było to moim zamiarem ,chciałem przedstawić tylko swoje zdanie i odczucia .

Pozdrawiam serdecznie i także wierzę że nadejdą jeszcze obfite w tematy dni :kwiat:
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

Z ciekawością zajrzałam pod tajemniczy temat ''Chciałabym'' i już wiem -nostalgiczne spojrzenie na to co kiedyś było na forum .Też tak czasem mam.... :( , ale wiem też , że wszystko przemija, albo się zmienia.
Kiedyś Nk przyciągała , łączyła ,wręcz odnajdywała dawne przyjaźnie, a nawet miłości :serce: Teraz mało kto tam zagląda. Bum na Fb też powoli mija. :!:
Nie było mnie ostatnio 5 tygodni w kraju, nie miałam dostępu do internetu.. A jak wróciłam pierwsze co zajrzałam na forum NS żeby poczytać co się u Was Kochani dzieje :)
Także ja-
Chciałabym , aby ludzie tu zaglądający znajdywali nie tylko informacje, ale też miło spędzali czas.
Pozdrawiam wszystkich i piszących i czytających :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

janusz63 pisze:Nie należę do osób aż tak bardzo wygadanych i jeśli jest to moja ułomność to sam muszę sobie z nią radzić .
Ha ha ha .....no wiesz co Janusz :kwiat: ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Słoneczko :kwiat: ale ja mówię całkiem poważnie :? są dni gdy za żadne skarby nie potrafię się wstrzelić w rozmowę i to nie tylko tutaj na forum ....to pewnie nieśmiałość :roll:
Zresztą przypomnij sobie Kraków ...bardziej słuchałem niż mówiłem :oops:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »