Sanatorium Wital w Gołdapi od 31.05.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi od 31.05.2017

Post autor: Orfeusz »

Cześć wszystkim! :kwiat:
Alicjo! Wybieram się tam we wrzesniu.Tez zastanawiam sie nad zabraniem roweru.Czy jest możliwość trzymania go w bezpiecznym miejscu aby nikt nie wypozyczyl?
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 09:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Olcia »

Cześć Wszystkim :) :)
Bardzo dziękuję Alusiu - za fajne wiadomości, to mnie cieszy, że nudzić się tam nie będziemy o ile dobierze się odpowiednia
"grupka" tak ja u Was.
Alu - czy możesz jeszcze nam zdradzić: jak można dostać w zleceniach od lekarza: kriokomorę i ćwiczenia w basenie?
No i oczywiście jak możesz to podpowiedz do którego lekarza mamy się udać, aby zapisał nam odpowiednie zabiegi
(napisz - prywatne wiadomości)
Kochani - myślę, że Wasze zabiegi są skuteczne i "atmosfera: towarzysko-sanatoryjną " jest u Was MIŁA I FAJNA....
życzę Wam tego bardzo, bardzo......
Ściskam Was serdecznie i trzymajcie się cieplutko. :) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 10:29
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: alicjam »

Witajcie. Odpowiadam na pytania. Rower warto zabrać, są tu fajne ścieżki. Poza tym w wolnej chwili między zabiegami można podjechać sobie do tężni, na plażę do Leśnego Zakątka i do Gołdapi. Rower trzymam przypięty przy budce przy wjeżdzie na brami. Nie ma żadnego problemu. Nikt go nie wypożyczy :-) Olcia. Pomyliłam się, my mamy pokój 213. Bardzo fajna jest dwójka na parterze z prysznicem i balkonem nr 111. Lekarza się nie wybiera a co do zabiegów to można poprosić, może uwzględni :-). Pogoda jest taka sobie ale nie jest żle. Dziś mamy ognisko i pokaz ogni. Jest naprawdę fajnie.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Alicjo! Powiedz mi jeszcze czy jest tam wypożyczalnia rowerów i jaku koszt za godzinę. Gdzieś wyczytalam o tym ale nie jestem pewna.I oczywiscie jesli są to w jakim stanie i jakie. Górskie czy miejskie. Chodzi mi o ustawienie sylwetki podczas jazdy.Z góry dziękuję!
Awatar użytkownika
AdamW
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2014 12:21
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: AdamW »

Orfeusz pisze:Dziękuję Alicjo! Powiedz mi jeszcze czy jest tam wypożyczalnia rowerów i jaku koszt za godzinę. Gdzieś wyczytalam o tym ale nie jestem pewna.I oczywiscie jesli są to w jakim stanie i jakie. Górskie czy miejskie. Chodzi mi o ustawienie sylwetki podczas jazdy.Z góry dziękuję!
Można wypożyczyć. 4zl za godzinę-tak było w tamtym roku. Rowery są(miejskie) w takim stanie, że można nimi jeździć :D
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Adamie ! :kwiat: Z kalkulacji wychodzi mi że faktycznie lepiej zabrać swój rower jesli dużo się jeździ. :roll: :roll:
Przyszło mi do głowy kolejne pytanie! Czy w tygodniu jest tam czas ba jazdę rowerem czy wyłącznie wekendy sprzyjają turystyce rowerowej? :roll: :?:
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 10:29
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: alicjam »

W tygodniu albo godzinka przed południem między zabiegami a po południu nawet trzy godzinki przy dobrym układzie między obiadem a kolacją jeśli nie ma już zabiegów albo wykładów (ZUS). Rowery są raczej w kiepskim stanie bo koleżance raz dano rower ze słabymi hamulcami a raz się jej popsuł po drodze. Lepiej mieć swój
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alicjo !Dzięki! :kwiat: :kwiat: :kwiat: Zabiore też swój! :D
nelanikola
Na forum od: 25 cze 2017 12:15
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski