Znaki zodiaku i horoskopy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Znaki zodiaku i horoskopy

Post autor: Sloneczko »

Baran ma wiele plusów. Przede wszystkim osoby spod tego znaku są szlachetne, gotowe do ofiar, pomocy o obrony słabszych. Nie są fałszywe, a wręcz przeciwnie, szczere i naturalnie. Jeśli Baranowi podoba się jakaś dziedzina życia, wówczas najczęściej w niej przoduje. Usilnie dąży do zyskania jak największego prestiżu społecznego, a więc ambicji mu nie brak. Inną jego cechą jest niezależność. Rzadko ulega czyjemuś dyktatowi przynajmniej nie na długo. Działa i pracuje własnym rytmem i swoimi metodami. Będąc indywidualistą, osiąga znacznie większe efekty solo niż w pracy zespołowej. Wierzy w siebie i swoje umiejętności. Jego dewizą jest: "Ciągle do przodu i coraz wyżej". Baran, jak rzadko kto, może pochwalić się obowiązkowością, i punktualnością. Nieraz jest to "żywy zegar" :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kobieta baranzZ jednej strony okazuje łagodność, dowcip, pracowitość i dobroduszność, a z drugiej strony dobrze wie, czego oczekuje od życia, i konsekwentnie do tego dąży. Jeżeli ma się zachowywać naturalnie, będzie to bardziej poza damskiego Apacza niż słodkiej gąski. :D dobre..... Swoje zachowanie stara się kontrolować na każdym kroku. W sytuacjach intymnych nie zapomina się i nie ulega czuły słówkom. Sama decyduje, kiedy i co może się zdarzyć.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pani Baran ma w sobie dużo wdzięku i uroku. Łatwo jej oczarować partnera. Dziewczyna z temperamentem, ale potrafi też opanować
Odpowiednich partnerów dla pani Baran należy szukać wśród znaków: LWA, ŁUCZNIKA i WODNIKA. Lwa, bo oboje mają ze sobą dużo wspólnego: podobne cele w życiu, upodobania, temperamenty. Często spotyka się tu miłość od pierwszego wejrzenia. Łucznika, ponieważ i te dwa znaki uzupełniają się dobrze temperamentami, upodobaniami, ruchliwością i radością życia. U obojga widzimy towarzyskość, usposobienie pogodne i wesołe, ruchliwość. Pewna wspólna i przyjemna, choć niepraktyczna dla obu znaków cecha, to niechęć do skrupulatnego liczenia się z pieniędzmi. Wodnika, gdyż i w tym zestawieniu spotyka się pary szczęśliwe, pomimo tego, że Wodnik jako partner nie jest łatwy: przywiązuje może zbyt dużą wagę do poziomu umysłowego partnerki. Łączy ich ze sobą pewien romantyzm oraz optymizm życiowy i znikoma interesowność. Na zasadzie kontrastu widuje się niejednokrotnie szczęśliwe powiązania także z Wagą. A jest to znak w zodiaku Baranowi przeciwstawny. Związek z Wagą nie zawsze bywa trwały, co wynika z charakterów obojga partnerów.
:lol: :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

no..no.. słoneczko co nieco się dowiedzialam o sobie :D dużo się zgadza ale ... :lol: zawsze jest jakieś ale ;) dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Irena0404 pisze:no..no.. słoneczko co nieco się dowiedzialam o sobie :D dużo się zgadza ale ... :lol: zawsze jest jakieś ale ;) dziękuję :kwiat:
Irenko :kwiat: , moja mama zawsze mi mówiła abym patrzyła na te znaki zodiaku i horoskopy. Zawsze się z niej śmiałam jak mi mówiła, ze zrobiłam znów głupstwo w moim zyciu. I wiesz co ci powiem??? Gdybym jej wtedy posłuchała....kurcze..... gdybym jej posłuchała to teraz byłabym naprawdę szczęśliwa. Nie do końca...ale cos jest w tym tajemniczego i powinniśmy chociaż z taką malutka nutką nieprzyzwoitości wziąć pod uwagę te nasze horoskopy i znaki zodiaku :D
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sloneczko pisze:
Irena0404 pisze:no..no.. słoneczko co nieco się dowiedzialam o sobie :D dużo się zgadza ale ... :lol: zawsze jest jakieś ale ;) dziękuję :kwiat:
Irenko :kwiat: , moja mama zawsze mi mówiła abym patrzyła na te znaki zodiaku i horoskopy. Zawsze się z niej śmiałam jak mi mówiła, ze zrobiłam znów głupstwo w moim zyciu. I wiesz co ci powiem??? Gdybym jej wtedy posłuchała....kurcze..... gdybym jej posłuchała to teraz byłabym naprawdę szczęśliwa. Nie do końca...ale cos jest w tym tajemniczego i powinniśmy chociaż z taką malutka nutką nieprzyzwoitości wziąć pod uwagę te nasze horoskopy i znaki zodiaku :D
słoneczko...ja nie z malutką, ale z dużą dozą wiary pochodzę do astrologii i horoskopów...nie mam u na myśli tych bzdur, które wypisują w kolorowych gazetach oczywiście. Wierzę, że coś tam w tych gwiazdach jest nam pisane...i..nie do końca sami o sobie decydujemy ... ;) chociaż może nam sie tak wydawać...piszę to oczywiscie w swoim imieniu tylko :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

słoneczko ...a ten Łucznik to...co za jeden :lol: czy to strzelec :?:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: :lol: Irenka :kwiat: .... :lol: :lol: :lol: :lol: to owca czy baranica :lol: :lol: :lol: n ie wytrzymię :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

no popatrz tylko na to zalotne spojrzenie... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz