Gdybym chciała to mogłabym góry przestawiaćmaria123 pisze:A co byś chciała i mogła?Princi pisze:Przecież napisałam ...... mogłabym to co bym chciała![]()
Chciałabym........
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
Re: Chciałabym........
-
forumowicz
Melduje się posłusznie Basiatkubasiat pisze:Chciałabym, żeby Nasze Forum wróciło.......Żeby było takie, jak kiedyś......Brakuje mi normalnych rozmów, brakuje mi dawnych tematów, brakuje mi wielu osób,które albo całkiem "zaginęły" albo zaglądają z rzadka........Czy to tylko moje odczucie? Czy to się już nie wróci?![]()
Co sprawiło, że forum nie jest już miejscem spotkań przyjaciół sanatoryjnych?
Jak już tyle osób chciałoby to ja też
Chciałabym mieć wokół przyjaciół takich prawdziwych.Nawet tu na forum.Kiedyś , było ich tu sporo .Przynajmniej takie sprawiali wrażenie.
Pozostało Ich niewiele-ale za to są to osoby naprawdę wartościowe.One wiedzą które to.Nie tylko tu z Nimi mogę "porozmawiać".
"Znamy się" ze zdjęć,czasem (nie z Każdym) z osobistego spotkania.
Nie mniej -kiedyś tutaj na forum była inna atmosfera.Myślałam, że gdy już poza forum pisaliśmy do siebie ,to były to osoby naprawdę ok.
Niestety , są ludzie i ludzie.
Niektórym wydaje się że są pępkiem świata i trzeba się "meldować" .Bo jak nie, to wylatujesz z ..... grona poza tym trzeba słuchać "guru" bo też się wylatuje. Masz swoje odmienne zdanie - patrzy "krzywym okiem,ale ? każde z nas było "obserwowane " co ,gdzie i kiedy -czytaj podglądane.
To nie przyjaciel to.... złudzenie przyjaźni.
To taka moja refleksja w Dzień Przyjaciela.
Chciałabym również być....zdrową ,zdrową i tylko zdrową
Choć ? Inni mają gorzej niż ja.Cieszmy się więc tym co mamy ,bo może już być tylko gorzej.
Pozdrawiam
Maria 123- ja to mogę sobie chcieć
Ważne że humor dopisuje