Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
grzegorzgg67 pisze:Witam, mój kolega będzie jakoś też na pierwszym kwietniowym/ZUS/.
Witam Grzegorzu, z tego co piszesz to twój kolega był w sanvicie... napisz proszę, czy był zadowolony, bo wybieram się tam od 22,06, może jakieś wskazówki...? Pozdrawiam
walentynka pisze:Ja też jestem Zamość, chętnie zabrałabym się jeśli oczywiście masz jeszcze wolne miejsca
Walentynko, rozumiem, że twoje pytanie było skierowane do "kuracjuszja" jeżeli się okaże, że już nie ma miejsc, to daj znać. Ja również będę jechała z Zamościa i najprawdopodobniej swoim samochodem, miłego dnia