opinia o PIONIERZE-SZCZAWNO -ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2015 20:19
Oddział NFZ: Wielkopolski

opinia o PIONIERZE-SZCZAWNO -ZDRÓJ

Post autor: renata22 »

WITAM...CZY KTOS MOZE MI COS POWIEDZIEC O TYM SANATORIUM///???slyszalam,..ze zaniedbany,problem z pokojem2-osobowym...itp...
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Re: opinia o PIONIERZE-SZCZAWNO -ZDRÓJ

Post autor: Niania »

Witam. Nie wiem jak jest tam teraz bo bylam tam ostatnio w Szczawnie i 4 lata temu to brdzo panie tam nazekali na pokoje ze brudne i stare meble. Ale mial byc nastemny do remontu po Cis . Tak ze moze ktos napisze jak jest teraz. Jeden plus to ze jest w centrum patku i przy zakladzie przyrodoleczniczym i obok restalracji Legenda gdzie wspanialy podaja jablecznik na cieplo z bita smietana i galka lodu. oraz srenik z malinami. I jak ktos lubi potancowki. To tyle co ja moge napisac.
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

aha...ok....dziekuje za info.....pojade ,zobacze i juz.....
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bewe »

renata22 pisze:aha...ok....dziekuje za info.....pojade ,zobacze i juz.....
Renato od kiedy będziesz w Pionierze?Liczę z twojej strony na rzetelne informacje po pobycie.Też mam tam pojechać ale jeszcze nie wiem do którego sanatorium mnie skierują więc dobrze byłoby mieć jakieś rozeznanie.Pozdrawiam
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam. Jak z ZUS to Dom Zdrojowy. A jak NFZ to wszedzie kwatruja w Cis . Pioner . Korona Piastowa. Mlynarz. Dabrowka . Anka. Dom Zdrojowy. Zycze udanego wypoczynku super zabiegow milego towarzystwa i duzo slonka na niebie.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Cis w środku po remoncie. Po 60 zł w ubiegłym roku sprzedawali tam miejsca komercyjnie bez wyżywienia. Podobnie w Dąbrówce jak ktoś przyjeżdża np dzień wcześniej kwaterują tam. Wyżywienie można wówczas wykupić w Zdrojowym. Z takiego noclegu korzystałam. Nie wiem tylko czy w tym roku jest tak samo.
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak ja dzwonilam w maju to tez mi powiedzieli ze Dabrowka za 60zl. bez wyrzywienia ale o Cis nic nie wspomniala. Miejsca wolne mieli dopiero na parzdziernik. A kwatrey prywatne to tez od 40 do 60 zl.
wapis1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2017 19:23
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: wapis1 »

Napisalam na forum wyjeżdżam do sanatorium, opinie o Pionierze ja byłam w 3 pokój wyremontowany z łazienka, mnie takie warunki wystarczyły, luksus to mam w domu,wszędzie blisko, na dole stolowka, catering,jednym z zabiegów jest picie wody w pijalni, nie żałuję. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu,fajnie że teraz jest ciepło ja byłam w kwietniu i było zimno. :kwiat:
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To wspaniala wiadomosc ze wkoncu i ten budynek wyremontowali. Bo tak to karzdy go omijsl szerokim lukiem. A on naprwde w super mijcu jest. ;)
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

bewe pisze:
renata22 pisze:aha...ok....dziekuje za info.....pojade ,zobacze i juz.....
Renato od kiedy będziesz w Pionierze?Liczę z twojej strony na rzetelne informacje po pobycie.Też mam tam pojechać ale jeszcze nie wiem do którego sanatorium mnie skierują więc dobrze byłoby mieć jakieś rozeznanie.Pozdrawiam
jak wroce w sierpniu to wszystko opowiem jak bylo..pozdrawiam :D :D :D
ODPOWIEDZ