Duszniki Zdrój Jan Kazimierz A
-
margolka63
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2012 11:58
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz A
Gumisia jeszcze opisz jak wyglądają owe pokoje i jak sprawa z parkingiem. Pozdrawiam Małgorzata 
-
MaryKate
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2014 13:40
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 9 razy
Parking jest koło sanatorium ale nie wiem ile płatny bo nie jechałam samochodem . Pokoje 1,2, 3 , 4 osobowe , dużo zależy od rodzaju skierowania czy poszpitalne czy uzdrowiskowe jaki pokój się dostanie , podobno dla poszpitalnych nie ma możliwości wyboru pokoju , rozdzielone wcześniej 3i 4 osobowe , klucze o 14 dopiero .
-
gosiula74
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 cze 2017 08:26
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 0
Proszę powiedzieć jak wygląda sprawa wyposażenia pokoi . Chodzi mi np ,o kubek ,czy jakiś talerzyk itp. , czajnik? Pytam bo jadę samochodem i mogę wszystko zabrać ze sobą ,ale po co?
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
gosiula74
W pokoju ,talerzyk,szklanka,sztućce ,ściereczka - na tacy,czajniki w jedynkach były i na korytarzu.A byłam na poszpitalnym,miałam zarezerwowaną jedynkę.Nie prawda że poszpitalni tylko 3 i 4 os. (ładnie poprosić na recepcji)
Udanego pobytu
Pozdrawiam Bunia
W pokoju ,talerzyk,szklanka,sztućce ,ściereczka - na tacy,czajniki w jedynkach były i na korytarzu.A byłam na poszpitalnym,miałam zarezerwowaną jedynkę.Nie prawda że poszpitalni tylko 3 i 4 os. (ładnie poprosić na recepcji)
Udanego pobytu
Pozdrawiam Bunia