Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam w Pionierze od 20 04,ja jestem zadowolona ,pokój miałam 3os z łazienka po remoncie.Okna nie wymienione było troszke chlodno jak w dzień nie grzalii,ale teraz jest ciepło .Na zabiegi parę kroków do zakładu przyrodoleczniczego,stolowka na dole catering.Oczywiście byłi niezadowoleni ,którym się nic nie podobało, miałam dietę cukrzycowa,dla mnie starczyło. Szczawno jest piękne, też czytałam opinie i chciałam zrezygnować, ale chętnie pojechalabym jeszcze raz.Pozdrawiam
witam...dzieki za info...a jak jest z pokojami 2-osobowymi???/bo ja bede z moja "połowka" ...czy trzeba byc predzej juz od rana??jest szansa na wynegocjonowanie dobrego pokoju???
Ja byłam o 13 i od razu dostałam klucze na 2 piętrze, bo sprzątają od góry,osoby które miały pokoje na dole czekały. Pokoje 2 oś miały małżeństwa. Nie wiem czy ktoś był wcześniej. Pozdrawiam