Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam cieplutko mój nr. na dzień 14.06. to 316 .pozdrawiam i mam cichą nadzieję że może jutro a może po niedzieli wyświetli się mój przydział. Pozdrawiam serdecznie Z.
zstrojna pisze:Witam cieplutko mój nr. na dzień 14.06. to 316 .pozdrawiam i mam cichą nadzieję że może jutro a może po niedzieli wyświetli się mój przydział. Pozdrawiam serdecznie Z.
Witam
Na pewno już do końca miesiąca będziesz wiedziała co i jak
Życzę by Ci dali taki wyjazd byś była zadowolona
Dzień dobry, numer 26014 w mazowieckim zwiastuje wyjazd pod koniec roku, tak obstawiam, niestety, chociaż chciałabym w październiku, życzę wszystkim radosnego dnia
A ja poszukuję kuracjuszy którzy wybierają się do Szczawnicy w sierpniu.
Miło by było się tam na miejscu spotkać i wspólnie pospacerować.
Może akurat ktoś się trafi sympatyczny i wytrzyma z gadułą.
Lisa. ja z pomorskiego mam numer 26861. z godz 13 i myślę że dopiero 2018 rok chyba że u was trochę inaczej rozdaja czego bardzo życzę. dobrego skierowania i zabiegów pozdrawiam
Witam oczekujacych na przydzialy
Numerek sprawdzałam 8598 pokazuje
Blisko coraz bliżej
Dzisiaj zleciało tylko 14 numerka
Jeszcze pracują , sprawdzimy póżniej
Bliskie macie numerki przydziału
Pozdrawiam zadowalających wyjazdu
Witam po tygodniowej nieobecności, wczasy w Ustroniu Morskim
Przez ten okres spadły u mnie 629 numerków
Mój numer 5385.
Robercie kobiety tak mają Następna to pewnie ja będę do weryfikacji
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego weekendu