Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gość

Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia

Post autor: Gość »

ha ha ha, nie trzeba znać rachunku prawdopodobieństwa żeby ocenić ze wpaść na siebie może się przydarzyć jak ślepej kurze ziarno. Ale kto to wie bo jak w tej książce " między ustami a brzegiem pucharu" wszystko może się zdarzyć. ;) ;)
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: margolka63 »

U wowww.... dobrze napisane więc trzeba być na wszystko przygotowanom. Raczej Duszniki to nie W-wa, chyba sie zgubić nie można :lol: :lol: :lol:
Gość

o nie, to wcale tak zielono nie wygląda patrząc na to z góry, bo ta literacka wstawka dotyczyła trochę dat o których wcześniej pisałaś tj. między 22-4 i między 4-12
I co Pani na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale namieszałeś z tymi liczbami, chyba nie rozszyfruję. Pomocy!!! :!:
Gość

mój pobyt 22.07-12.08 i porównaj swój :idea:
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ufffff....... dzięki za pomoc w odliczeniach, bo mi wyszło 4 grudzień ha ha ha...........koniec pobytu :lol:
Gość

Proszę Panią :lol: , poplątałaś to jak, o jak ta dziewczyna " z zielonego wzgórza" i tu się nie dziwię , dodam że chętnie bym się kurował do grudnia a tu dali tylko 3 tygodnie. Jak nie łyknęłaś tego, to rozwiąże tę zagadkę jak przypadkiem trafimy na siebie oczywiście do 12.08 :lol:
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jettp pisze:Proszę Panią :lol: , poplątałaś to jak, o jak ta dziewczyna " z zielonego wzgórza" i tu się nie dziwię , dodam że chętnie bym się kurował do grudnia a tu dali tylko 3 tygodnie. Jak nie łyknęłaś tego, to rozwiąże tę zagadkę jak przypadkiem trafimy na siebie oczywiście do 12.08 :lol:
Uważam, ze nie ma rzeczy nie możliwych, trzeba tylko chcieć i będzie kawka i ciacho :D
Gość

ja chcę ! kawę bardzo chętnie i koniecznie z cukrem, ciacho : mój brzuch pewnie bardzo chętnie, ja niestety dzięki nie, bo na cookie to trzeba uważać jedne są dobre a inne usuwamy / z komputera/.
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to jak takie dolegliwości, że kawy NIE, to artykuły zastępcze woda z pijani, ponoć uzdrawia. Załatwione :lol:
ODPOWIEDZ