Szczawnica-Zdrój od 17 lipca
Re: Szczawnica-Zdrój od 17 lipca
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Zatem proszę się nie zrażać lecz jak to się mówi robić swoje. Perełki w postaci ciekawych osobowości zdarzają się jednak i każdy z nas może trafić na kogoś naprawdę fajnego.
Bardzo już proszę o powrót do tematu tego wątku, bo odbiegliście Państwo mimo wszystko.
Pozdrawiam
Dorze dostosujemy wypowiedzi do tytulu tematu. Milego wieczoruadministrator pisze:Mili Państwo, proszę się nie denerwujcie. W przekroju społeczeństwo tak właśnie wygląda 1% pomaga, reszta korzysta. Nie ma co się obrażać, to jest po prostu fakt i z góry należy założyć, że tak właśnie będzie. Nie dotyczy to tylko tematów poruszanych na NS ale praktycznie wszystkich w naszym życiu. M.in. dlatego mamy w kraju tak niską frekwencję wyborczą.
Zatem proszę się nie zrażać lecz jak to się mówi robić swoje. Perełki w postaci ciekawych osobowości zdarzają się jednak i każdy z nas może trafić na kogoś naprawdę fajnego.
Bardzo już proszę o powrót do tematu tego wątku, bo odbiegliście Państwo mimo wszystko.
Pozdrawiam
-
Ania52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 lis 2016 17:48
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Stokrotko,masz rację,że wiele osób tu zagląda,a nie piszą.Takim podglądaczem byłam ja
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Stokrotko - masz całkowitą rację i można by założyć tu osobny temat: "Jak Forum N-S zmieniło pobyt w sanatorium?". Ciekawe jakie byłyby wypowiedzi Forumowiczów? Na razie jest dużo więcej czytających niż chętnych pisać.
Zauważyłem że ten "mój" temat ma już 3000 wyświetleń, są ciekawe wpisy a nawet Szanowny Admin dołączył do dyskusji...
Ten temat dotyczy wyjazdu w konkretne miejsce w określonym czasie, więc miłośników Szczawnicy raczej nie brakuje?
Ja rownierz tu zagladam bo na moim Szczawnica od 28 sierpnia nikt nic nie pisze.
Milo sie czyta jak kuracjusze podpowiadaja gdzie i ktoredy mozna pospacerowac albo co warto zobaczyc.
Moze i znajdzie sie i ktos jeszcze co ciekawego napisze.
A co do tej borowiny w plastrach to ja sobie chwale miala za kazdym razem jak bylam w sanatorium. Pozdrawiam i milej slonecznej niedzieli
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Jako takie plany już mam.Aby nie zapeszyć ,zostawię je tylko dla siebie
Nianiu! Na pewno zrealizujesz swoje plany związane z wędrówkami .Wspominasz o plastrach borowinowych. Miałam takie zabiegi ,ale powiem szczerze że nie jestem przekonana do nich.Co innego "kąpiel" w borowinie (tego nie miałam) ,ale te całe plastryNiania pisze:Witam.
Ja rownierz tu zagladam bo na moim Szczawnica od 28 sierpnia nikt nic nie pisze.
Milo sie czyta jak kuracjusze podpowiadaja gdzie i ktoredy mozna pospacerowac albo co warto zobaczyc.
Moze i znajdzie sie i ktos jeszcze co ciekawego napisze.
A co do tej borowiny w plastrach to ja sobie chwale miala za kazdym razem jak bylam w sanatorium. Pozdrawiam i milej slonecznej niedzieli
Tobie życzę abyś dostała to co pomoże.Ja liczę przede wszystkim na wyciszenie po całym roku pracy.Zabiegi na pewno będą pomocne ,lecz przy okazji wyjazdu ,człowiek wykorzysta wolne chwile na oderwanie się od codziennego życia.
Na mój wyjazd jeszcze poczekam,i za bardzo nie liczę by Ktoś odezwał się tam gdzie prosiłam o info ws. sanatorium do którego jadę.
Mija miesiąc -jest cisza ,to pewnie drugi miesiąc będzie taki sam.