Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jestem stałym bywalcem Leśnika Drzewiarza, byłem tam już 3 razy... Sanatorium bardzo dobre, baza zabiegowa niezła, wyżywienie serwowane do stolika też w wystarczającej ilości i smaczne.. Lokalizacja świetna.Wszędzie blisko..a ta niewielka górka jest do pokonania nawet przez starsze osoby. Lubię tam jeździć bo to duży obiekt nowocześnie wyposażony. nawet posiada plac do ćwiczeń na przyrządach na zewnątrz budynku.. Na miejscu sympatyczny barek, można wypić kawkę, piwo i czasami nawet potańczyć. W Krynicy jest tyle miejsc do zabawy że za turnus nie sposób wszystkie odwiedzić. Teraz na topie jest Hawana, uważam, ze najlepsze dancingi i mnóstwo ludzi. Byłem tam 2 tygodnie temu. Pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę. Chętnie też bym sie wyrwał do Krynicy ale na ten rok chyba starczy.. Trzeba zmienić kierunek.
Dzięki za informacje, skorzystamy z nich. Ja zmieniam kierunek wyjazdu w przyszłym roku na Jantar . Mam już przyznane miejsce w sanatorium Medyk w ramach rehabilitacji ogolnoustrojowej.Pozdrawiam.
Ogólne tematy zostały już poruszone .Szczegółowe omówimy przy najbliższym spotkaniu ,które zbliża się wielkimi krokami .Mogą pojawiać się już propozycje naszego spotkania (dla chętnych).Pozdrawiam.