Stary Dom Zdrojowy w Krynicy Gorskiej

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Re: Stary Dom Zdrojowy w Krynicy Gorskiej

Post autor: jarko49 »

wiadomosc dla ELA50+ :
pieknie dziekuje za zyczenia i ja Tobie rowniez zycze Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku a nade wszystko zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia - pozdrawiam serdecznie.
wybieram sie w tym roku ponownie do Krynicy Gorskiej ale tym razem do osrodka ,,LWI GROD''
- napisz moze do mnie na adres :
[email].pl
jeszcze raz pozdrawiam
elusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2009 23:41

Post autor: elusia »

Panie Jarko49 jak się pop.......o to panu bo sam pan w jednym z postów piszesz ze CYTUJE Bylem wlasnie w marcu i pijanstwo odchodzilo jak sie to mowi na calego i to bez jakiejkolwiek reakcji ze strony dyrekcji.
Byli i tacy kuracjusze ktorzy na koniec turnusu w ostatnim dniu potrafili tym sie wlasnie chwalic ,, A JA TO PRZEZ CALY TURNUS NAWET JEDNEGO DNIA NIE TRZEZWIALEM '' ot i masz ELUSIA ten swoj spokoj. A W INNYM ZE APSTYNENT Z cIEBIE .
Więc gdzie Twoja wiarygodnośc ja byłam w STARYM DOMU ZDROJOWYM od 11.03 -31.03 .2009r.był na turnusie pan co sprzedawał długopisy i mlody chłopak chory na cukrzyce co chodzil o kulach i w bucie ortopedycznym (stopa cukrzycowa).Myślę ze te szczegóły wystarcza panu na potwierdzenie ze byłam .A panu pozwoli się zastanowić nad tym aby ludzią nie wciskać głupot.
Życzę zdrowia bo to najważniejsze miłych wspomnien z pobytów w sanatoriach

Pozdrawiam .......
adam157
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2009 20:00

Post autor: adam157 »

W trzeciej dekadzie kwietnia wybieram się do SDZ. :) Prawdopodobnie autobusem z warszawskiego Dworca Zachodniego
Może ktoś jeszcze z Mazowsza :?:
243
Na forum od: 28 paź 2010 11:44

Post autor: 243 »

WROCIŁAM ZE STAREGO DOMU ZDROJOWEGO I JESTEM ZACHWYCONA... PIEKNE MIEJSCE Z DUSZA...ŚWIETNI LUDZIE JAKICH TAM POZNAŁAM...DOBRE ZABIEGI Z MIŁĄ OBSŁUGĄ...ŚWIETNE MIEJSCA DO ZABAWY...PIĘKNA OKOLICA... Co z tego ze podloga skrzypiała,lazienki byly na korytarzu a w szafie malo miejsca... Jesli ma się zgrana ekipe w pokoju jak i poza nim z czasem reszta przestaje miec znaczenie...Pozdrawiam szczegolnie Pana Marka z recepcji...dzieki jego przychylnosci mialam okazje przezyc cudowny wieczor w jeszcze cudowniejszym towarzystwie... Mam nadzieje ze bedzie mi jeszcze kiedys dane wrocic w to wspaniałe miejsce...
tess002
Na forum od: 27 lut 2017 16:14

Post autor: tess002 »

Zus skierowal mnie na rehabilitacje w tym osrodku.Wszystkim na wszystkie schorzenia dawali prawie taką samą gimnastykę. W skutek tej zle dobranych cwiczen nastąpiło gwaltowne pogorszenie, co wykryl rezonans magnetyczny. Od czasu kiedy rozbolal mnie kregoslup w trakcie gimnastyki męczą mnie straszne bole. A minąl juz ponad miesiąć. Lekarka sanatoryjna prowadzaca zbagatelizowala moje objawy. Moj neurolog potwierdzil pogorszenie. Poza tym obrzydliwe jedzenie,codziennie przez 24 dni gałka ziemniaków, zero urozmaicenia, przeciekające sufity, brak wifi w pokojach, w styczniu bylo bardzo zimno na parterze, salach gimnastyczych, brak pralki, brak lodowki dla gosci. Pokoje bardzo ciasne, jedynki przerobione na dwojki, W jedynych miejscach gdzie dzialal internet bylo tak zimno ze trzeba bylo siedziec w kurtkach zimowych. Nie polecam nawet najwiekszym wrogom.
ODPOWIEDZ