Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy ktoś z czekających składał może koniec lipca 2015 kardiologia, jeśli tak to proszę podzielić się informacją jaki ma numerek, ja czekam od wtedy i nie wiem na kiedy trzeba się szykować
Pani Bożeno czeka więc pani tak jak ja. Ja kompletnie nie wiem na kiedy to, przypadnie i dokąd. Takie duże numery to Wroclaw. Może pani jest zorientowana na kiedy i dokąd teraz wysyłają z Wrocławia na sprawy kardiologiczne?
Gdy oddawałam wniosek po weryfikacji to zapytałam Panią przyjmująca jak długo będę czekała. Powiedziała mi, że pół roku to był początek marca, więc tak myślę, że może wrzesień lub przełom września i października. Poprzednio byłam na schorzenie kardiologiczne w Dusznikach Zdrój w Zimowicie (lekarz zaznaczył tereny podgórskie). Teraz lekarz zaznaczył mi tereny nadmorskie ze wzgledu na choroby współistniejące.
Tak, wiem, że nie kierują się przy wyborze sanatorium tym co lekarz napisał. Ja pojadę tam gdzie mnie wyślą, do Dusznik jechałam z oporem bo tereny Dusznik, Polanicy czy Kudowy znam dobrze z prywatnych wyjazdów sanatoryjnych, jednak wróciłam zachwycona. Byłam także w Połczynie ale na inne schorzenie i również mile wspominam pobyt w Gryfie.
Witam.
Juz wiele osub na PW.prosi o dalsza moje sledzenie gdzie to nasze Nfz wysyla gdzie i na kidy. Wiec jutro postaram sie poszperac i poiformowac. Pozdrawiam